Laura Escanes vestida de blanco en una firma de libros

Laura Escanes abandona les xarxes: admet que té un problema de salut

Laura Escanes no pot més i llança un comunicat aquest dimecres on confirma les pitjors sospites dels seus seguidors: s'allunya de les xarxes per curar-se

La model Laura Escanes ha decidit deixar les xarxes socials per un temps. El seu objectiu és centrar-se en si mateixa i cuidar la seva salut mental.

 

Aquest dimecres, de matinada, la parella de Risto Mejide ha llançat el comunicat via Twitter i l'ha reproduït a Instagram. En ell, Laura Escanes s'acomiada dels seus seguidors temporalment. La jove, de 25 anys, ha confessat que no estava passant per un bon moment.

 

«Desconnectaré de les xarxes unes setmanes. M'han passat moltes coses en molt poc temps i no puc fer veure que soc forta sempre. Us estimo», ha manifestat.

 

Una notícia que ha entristit els més d'un milió i mig de persones que la segueixen en les seves xarxes socials.

 

 

La veritat és que Laura Escanes ha malacostumat el seu públic generant continguts diàriament a Twitter i a Instagram. Últimament, també ha realitzat sovint retransmissions de videojocs al seu canal de Twitch.

 

Tot i que els seguidors notaran la seva absència, han entès les circumstàncies. A més, animen la model a què es prengui el temps que necessiti de desconnexió. Ha de prioritzar la seva salut. 

 

«No visquis d'una cosa que fa que de tant en tant hagis de fer aquestes aturades. Primer, perquè no t'ho mereixes ni tu ni ningú. Segon, perquè la gent tòxica seguirà quan tornis i, tercer, perquè sempre hi ha alguna cosa millor...», ha respost una usuària.

 

A més, li ha recordat que una persona no es mesura en funció de les visualitzacions o els «m'agrada». «Vals més que tants 'likes'», ha afegit.

 

Fa uns dies, Laura Escanes va escriure una piulada que ja avançava aquesta decisió. «Em passen moltes coses pel cap aquests dies. Suposo que cal parar i escoltar-te», va reflexionar.

 

 

«I tot i això, no sempre podem amb tot nosaltres sols. Demanar ajuda és important», ha insistit. Laura Escanes té clar que quan una persona té un problema de salut mental no pot lluitar sol. El suport és fonamental.

 

Laura Escanes repeteix «modus operandi»

No és la primera vegada que la model catalana vetlla per la seva salut mental i s'allunya del seu treball com a influencer. Durant el darrer Nadal, Laura Escanes també es va absentar un temps de les xarxes socials. Un cop més, el motiu explicat per ella mateixa va ser la seva salut mental.

 

«Últimament no penjo tantes fotos ni estic tan pendent de vosaltres. Estic donant prioritat a escoltar-me més i em va bé per la salut», va explicar als seus seguidors aleshores.

 

Laura Escanes va començar a penjar contingut a les xarxes l'any 2016. Amb el temps, s'ha convertit en una de les persones més escoltades d'aquestes plataformes.

 

Per descomptat, ha fet front a la part negativa que això comporta: les crítiques. Tot i que assegura evitar caure en el joc dels comentaris malintencionats, tot acaba passant factura.

 

Laura Escanes va ser víctima d'un comentari inapropiat, unes hores abans de fer pública la seva decisió. El tuit en què es mofaven de la diferència d'edat entre Risto Mejide i Laura Escanes (21 anys de diferència) es va fer viral.

 

En una altra ocasió, es va filtrar per Telegram la direcció del domicili de la model i la seva parella. «Jo sé on viu aquest imbècil (Risto Mejide) (...). Qui s'apunta a estomacar-lo?», van escriure.

 

Laura no va dubtar a denunciar-ho públicament. «Si ens passa alguna cosa, ja sabeu per què», va respondre.

 

Laura Escanes posa data al seu retorn

La jove de 25 anys ha fet una excepció. Per un temps, Laura Escanes ha tornat al seu compte per pronunciar-se sobre la nova sèrie de Minecraft creada per Auronplay i Perxitaa. Laura no vol perdre's l'estrena de TortillaLand i així ho ha manifestat.

 

«Sobre l'inici de Tortilla. Des del moment que em van anunciar i em van convidar ja us vaig explicar que tenia uns viatges a l'agost i podria entrar al setembre. Així que, en principi, ens veiem al setembre», va assegurar.

 

Sense voler-ho, Laura Escanes va revelar la data en què tornarà. En menys d'un mes, els seguidors de la model podran tornar a gaudir dels seus continguts.

 

Mentrestant, Laura dedicarà aquest mes a recuperar-se i gaudir de la família. Al setembre tornarà amb les piles carregades.