Rocío Carrasco durante la presentación de la obra de su madre

Publiquen la inevitable foto familiar que no agradarà a Rocío Carrasco

Rocío Carrasco podria estar molesta amb una de les poques persones amb qui manté relació per part de mare

Rocío Carrasco no ha deixat cap canya dreta al seu documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Qui més ha rebut ha estat Antonio David Flores, després de descobrir-lo en totes les mentides que va sostenir en contra de Carrasco durant molt de temps. 

 

La família de la seva mare, Rocío Jurado, també s'ha vist en el punt de mira. Rocío ha assegurat que ja trobarien un moment per parlar del conflicte entre ella i els Mohedano.

 

Sense dir gairebé res, Rocío Carrasco ha revelat que ells també tindrien el que es mereixen. Sobretot el seu oncle i representant de la difunta Rocío Jurado, Amador Mohedano.

 

La filla de «la més gran» ha evitat pronunciar-se sobre els motius pels quals el seu oncle i ella van trencar la seva relació. Per contra, Amador Mohedano ho té clar: gran part de la culpa la té Fidel Albaic. 

 

Chayo Mohedano és l'únic membre de la família de Jurado que passa de puntetes entre aquesta tempesta familiar. Ella i la seva cosina, Rocío Carrasco, mantenen un vincle estret que sembla indestructible.

 

Com a mínim, així ha estat en els últims esdeveniments d'aquesta setmana. La filla d'Amador Mohedano no vol saber res de les disputes entre el seu pare i Rociíto. La cantant ha aprofitat uns dies de desconnexió per gaudir al costat de la família a qui Rocío Carrasco ha fet la creu.

 

«Aquí és on moro jo... Amb la meva gent, a Chipiona», ha escrit Rosario Mohedano en una publicació on se la veu feliç.

 

Durant les vacances a la seva terra natal, Chayo va aprofitar per visitar el seu pare Amador Mohedano i els seus oncles, Gloria Mohedano i José Antonio. Precisament, són els membres del 'clan' que la seva cosina ha titllat de «persona non grata».

 

Però la cosa no acaba aquí. La filla de Rosa Benito ha penjat unes fotografies al seu perfil social on gaudeix de la companyia d'Amador Mohedano. A més, ha recalcat als seus més de 130 mil seguidors que l'home que apareix al seu costat és «el meu pare».

 

És d'un gest de complicitat amb Rocio Carrasco per recordar-li que parlarà públicament del pare de Chayo? De fet, entres les cosines hi ha una bona relació... 

 

Sigui com sigui, Chayo, els seus fills i Amador han posat davant la càmera demostrant que estan units. A més a més, els fills de Rosario Mohedano apareixen abraçant el seu avi en una imatge d'allò més tendra.

 

Chayo Mohedano amb Amador Mohedano i la resta de la seva familia en una imatge d'Instagram
Chayo Mohedano gaudeix d'una vetllada familiar a casa del seu pare. | Xarxes socials

 

Rocío Carrasco podria estar molesta. Rosario Mohedano es troba al mig entre la baralla del seu pare i la seva cosina, sense decantar-se per cap costat. Aquesta fotografia i les converses telefòniques que mantenen Chayo i Rocío Carrasco ho corroboren.

 

«Soc mediadora, sempre estic al mig i això és difícil. Quan he de dir alguna cosa o estirar les orelles, ho faig. En això, he sortit a la meva tia», va confessar la filla de Rosa Benito.

 

Chayo repeteix els passos de Rocío Carrasco

Rosario Mohedano ha seguit els passos de Rocío Carrasco. Durant la seva visita a les terres que l'han vist créixer, no hi ha faltat la parada al cementiri.

 

Com Rociíto, Chayo també va acudir al cementiri on està enterrada Rocío Jurado. Ella era un exemple a seguir per a la seva neboda i no ha deixat escapar l'oportunitat per honrar-la. 

 

Després d'aquesta trobada, podria canviar la bona relació entre Rocío Carrasco i Rosario Mohedano? La veritat és que, per ara, Rociíto només ha tingut bones paraules per Chayo.

 

«La meva cosina és meravellosa, bona mare, té bon rerefons, com ha dit Rosa Benito. No parlo de la seva mare ni del seu pare, parlo amb ella. Li pregunto pels nens», ha assegurat Rocío Carrasco.

 

El temps ens demostrarà si Rociíto continua pensant el mateix després de veure la unió tan forta que existeix entre Rosario i Amador Mohedano. 

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.