Raquel Meroño con la chaquetilla de Masterchef

Raquel Meroño, contagiada de Covid per segon cop tot i estar vacunada

En un programa de televisió l'actriu va afirmar que el seu estat mental s'ha convertit en una muntanya russa, però que tot i així es troba bé

Raquel Meroño està tancada a casa amb símptomes lleus després de contagiar-se per segona vegada de coronavirus. L'actriu es troba confinada al seu domicili a conseqüència d'un segon contagi de Covid-19, fet que sobta, ja que Meroño està vacunada amb la pauta completa. El març de 2020, amb l'inici de la pandèmia i el confinament domiciliari, la madrilenya es va infectar amb el virus. En aquesta ocasió va ser asimptomàtica, de manera que no va tenir cap problema ni conseqüències greus en el seu estat de salut.

Raquel Meroño ja va superar la Covid-19

Meroño va ser asimptomàtica i no va patir cap patologia relacionada amb el virus, fins a tal punt que  es va assabentar quan li van confirmar que presentava anticossos en el seu organisme. Aquesta notícia li va arribar mentre rodava la seva participació en el talent show de Televisió Espanyola 'MasterChef'. Raquel, com moltes persones, no va patir els efectes severs que pot presentar una infecció d'aquesta malaltia. 

Raque Meroño: «L'actitud és fonamental»

El segon contagi a què fa front l'actriu l'ha enxampat desprevinguda. Se'n va adonar quan d'un dia per l'altre va perdre el gust i l'olfacte. Tot i això, ha relatat que ha patit altres símptomes de la malaltia com febre alta durant un parell de dies. Si més no, Meroño ha confirmat que desconeix com es va contagiar per segona vegada. Per molt que ha fet memòria no ha donat amb el punt exacte en què va poder produir-se.

En un programa de televisió va afirmar que el seu estat mental s'ha convertit en una muntanya russa, però que tot i així es troba bé. Amb un somriure a la cara i entre bromes va dir que aquest mes l'estava passant amb ella mateixa. No obstant això, Raquel es mostra una mica espantada, ja que en aquesta ocasió la càrrega vírica és superior a la que va mostrar en l'anterior ocasió. A més, afirma que «si alguna cosa vaig aprendre és que l'actitud en aquests casos és fonamental», segons recull la revista 'Hola'.

Aquesta nova infecció del «bitxo», tal com l'anomena ella, l'ha agafat per sorpresa, i és que ja ha estat vacunada amb la pauta completa. Tot i això, ha declarat que «moltes vegades ens confonem amb el procés des que ha començat la Covid-19» com recull 'Hola'. S'ha sumat a les insistències dels sanitaris que afirmen que la vacuna no inhibeix de contraure el virus.

Així, Meroño s'ha convertit en una ferma defensora de les vacunes. S'ha mostrat molt contundent contra aquells que posen en dubte la seva efectivitat, i ha al·legat que aquesta forma de prevenció és bona per superar el coronavirus de la millor manera i per ajudar a frenar la seva expansió.

Les rutines que segueix per suportar el seu segon contagi

L'actriu ha engegat una rutina que l'ajuda a oblidar-se del cop dur que li ha tocat viure. Cada dia s'obliga a dutxar-se, vestir-se i preparar-se encara que no rebi visites, ja que l'ajuda a sentir-se millor amb ella mateixa. Raquel també fa ús de les seves xarxes socials per mostrar amb humor com està travessant aquesta ocasió. En les seves publicacions se la veu contenta i amb el bon humor que la caracteritza. Retrata dia a dia la seva millora i explica als seus seguidors hàbits per suportar la situació.

Sens dubte, ha confirmat que una de les coses que pitjor porta és no poder gaudir del menjar ni poder cuinar. Confessa que ha estat una desgràcia, ja que és una activitat que la manté molt entretinguda i feliç. Sense cap mena de dubte, els missatges que transmet Raquel Meroño en les seves xarxes són un clar exemple de com s'ha de gestionar aquesta situació.