David Valldeperas i Raúl Prieto, directors de 'Sálvame'

Destapen les males maneres de 'Sálvame': «Si no em disfressava, m'enviaven cap a casa»

Canales Rivera ha explicat les condicions amb què havia de treballar a 'Sálvame'

Ningú ha dit que ser col·laborador de 'Sálvame' sigui una feina fàcil, i sinó, que l'hi diguin a Canales Rivera. El torero és un dels últims fitxatges del programa, tot i que fa uns anys ja va formar part de l'elenc del programa de manera fugaç. No obstant això, des de fa unes setmanes els espectadors s'han adonat que ja no surt a la pantalla.

I la veritat és que les sospites són més que encertades. Avui mateix, Carlota Corredera ha revelat que el col·laborador porta un mes sense aparèixer a 'Sálvame' per una disputa que va tenir amb la direcció. Una tarda, el programa va mostrar les proves que el col·laborador hauria estat xatejant amb una noia que no era la seva nòvia.

En aquests missatges feia broma amb convertir-se en Spiderman per a entrar per la finestra de la seva nova conquesta. Una escena que va causar rialles al plató i que va fer que els directors de 'Sálvame' ordissin una performance que, segons sembla, no va agradar gens al torero. David Valldeperas, un dels directors del programa, va proposar a Canales tornar al programa disfressat d'aquest aclamat superheroi.

Una cosa que el col·laborador va declinar, ja que considerava que si es posava aquesta disfressa donaria veracitat a aquest testimoni i, d'alguna manera, s'humiliaria més del compte. Així doncs, el tertulià va comunicar a la direcció que no volia cedir als desitjos de la cúpula i això va desencadenar una fatal conseqüència per a ell. David Valldeperas li va dir que si volia tornar a treballar a 'Sálvame' havia d'aparèixer sí o sí vestit d'Spiderman.

En un primer moment, Canales ho va interpretar com una broma, però la veritat és que d'humor no n'hi havia ni gota. El director tenia clar què volia del seu col·laborador, i si aquest no l'hi volia donar, es quedaria fora de l'equip. No obstant això, un altre responsable del programa va citar Canales Rivera perquè anés al plató una tarda.

Aquest, pel que sembla, no era coneixedor de la condició que li havia posat David Valldeperas i va convocar el col·laborador per a treballar vestit de carrer. Però quan el director principal del programa es va adonar que el torero estava microfonat i ja al plató per a començar el directe, va moure cel i terra perquè no se sortís amb la seva i aparegués disfressat.

Per aquest motiu, el director substitut es va acostar a Canales Rivera per a recordar-li el que ja sabia: que si no es disfressava ja es podia treure el micròfon i anar-se'n cap a casa, i no precisament de vacances. De nou, Canales s'hi va negar i les intencions de la cúpula directiva es van fer evidents, ja que li van treure el micròfon i el van enviar cap a casa.

Diversos companys del col·laborador van veure aquesta escena i no donaven crèdit. Entre ells hi havia Carlota Corredera i Anabel Pantoja, que ahir van recordar el que va passar l'últim dia que va aparèixer Canales Rivera a les instal·lacions de Mediaset.

Canales Rivera es defensa

Ahir Canales Rivera va respondre a la trucada d'un redactor de 'Sálvame' per a confirmar els fets i recordar el dia que va ser enviat cap a casa per no acceptar les condicions que li posaven. No obstant això, considera que encara forma part de l'equip del programa i espera la trucada dels seus caps per a tornar a treballar.

Això si, segueix afirmant que no té la més mínima intenció de disfressar-se d'Spiderman, cosa que de nou li impedirà poder treballar a 'Sálvame' tret que els seus caps s'apiadin d'ell i li deixin passar aquest atreviment.