Saray Montoya vestida amb una americana rosa i un top fúcsia al plató de Supervivientes

Gir en el cas de Saray Montoya: l'acusen d'intentar acabar amb la seva cunyada

La família política explica una versió radicalment diferent de la de Saray Montoya

Saray Montoya va explicar que havia estat apunyalada fins a 14 vegades pel seu cunyat i el seu sogre, encara que existeixen dues versions del qual va passar aquell dia.

Fins i tot la seva família diu que l'ha denunciat per una amenaça que va ocórrer el 31 de juliol de 2021. Després de sortir aquest rumor, Saray Montoya ho va negar: «Avui dia no ens consta que en el jutjat hi hagi cap denúncia contra mi».

L'advocat dels acusats, Ricardo Corzo, ha parlat a 'El programa del verano' per intentar aclarir totes les arestes d'aquest controvertit cas. «La narració dels fets no van passar com aquesta senyora ha comentat», ha començat l'entrevista el lletrat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Alhora, la denúncia dels seus clients ve del jutjat número 7 de Sevilla. Sí que va haver-hi denúncia, i ha enviat un missatge molt ferm a Saray Montoya al programa estiuenc de Telecinco.

«Si diu que no té coneixement d'aquestes denúncies, igualment podem dir que nosaltres no tenim part de lesions. Tampoc tenim còpia de la denúncia d'aquesta senyora», ha sostingut.

L'advocat dels acusats revela la cara oculta de Saray Montoya

D'altra banda, Corzo ha aclarit que els seus clients no estan en parador desconegut com ella ha deixat caure. A més, l'advocat ha dit que espera que puguin declarar com més aviat millor.

Alhora, els clients de Ricardo Corzo tenen proves de les amenaces de Saray i de la seva agressió. Afirmen que va ser Saray qui els va atacar amb unes tisores i asseguren tenir fotos, vídeos i testimonis del que va passar aquell dia. «El meu client va actuar en defensa de la seva dona i Saray va estar a punt de matar-la», sentència.

Corzo ha revelat una dada oculta fins ara. Saray Montoya, la seva mare, el seu marit i la seva filla, van amenaçar dues vegades a la seva família política en anar a «agredir-los amb més gent».

El dia de l'agressió, Saray hauria acudit a casa dels seus cunyats, Nicolás fill i Marina, amb unes «tisores de costura», segons l'advocat. «En veure que no hi eren, van tallar la finestra i la porta amb aquestes tisores. Després van anar a casa de la mare de Marina, on els van esperar i van amenaçar que els matarien».

La baralla va succeir en el Turó de l'Àguila: «Segons diuen els meus clients, Saray va ser amb les tisores a agredir Marina». Els testimonis asseguren que l'agressivitat va ser tal que «Nicolás va haver d'actuar en defensa de la seva dona, que gairebé la maten entre diversos».

«L'animadversió d'aquesta família contra els meus representats es basa en fets que venen d'abans»

Per si no fos prou, l'advocat no veu clar que Saray hagi posat una denúncia, ja que no els ha fet arribar enlloc. «És més, no sabem a qui ha denunciat. Aquesta part no sap quins són els fets amb exactitud ni les hores exactes», ha dit.

Actualment, només tenim la prova que Saray hagi acudit a la Policia amb les declaracions que ha fet a les televisions. La dona també va assegurar que el seu sogre i el seu cunyat estaven desapareguts quan, com esmentàvem anteriorment, Corzo afirma el contrari.

«Hi ha contradiccions que no entenem», ha dit. El sogre de Saray no va estar mai en el lloc de les agressions. Ella va afirmar que aquest l'havia mossegat, encara que després va dir que havia estat el seu cunyat.

«L'animadversió d'aquesta família contra els meus representats es basa en molts fets que venen d'antany per motius econòmics i personals i que són qüestions que caldria analitzar com a motivació d'aquests fets», ha sentenciat l'advocat. Aquest ha aportat com a proves la denúncia interposada en un jutjat sevillà.