Sara Carbonero, sonrient i vestida de blanc

Sara Carbonero esclata contra la premsa per espatllar-li les vacances

L'ex d'Iker Casillas està molesta pel seguiment que se li està fent

Sara Carbonero és un personatge mediàtic que suscita gran interès. I més aquest estiu, després d'haver-se separat del seu marit, Iker Casillas, i d'haver iniciat una nova relació amb un cantaor flamenc. Ens estem referint a Kiki Morente, el germà d'Estrella Morente.

Per aquesta circumstància, la premsa més que mai l'està seguint durant les seves vacances. Una situació que ha provocat que es trobi enfadada amb aquesta, ja que considera que li està fent la guitza al seu descans.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sara Carbonero, molesta amb els paparazzis

La periodista és coneixedora perfectament que la seva figura provoca molta curiositat i sempre ha entès el treball dels paparazzis. Sembla, però, que aquest estiu està molesta amb ells. I tot perquè, sembla, s'estan excedint.

Ella es troba gaudint de les seves vacances a Cadis. En concret, ha llogat una casa prop de la platja al costat d'una de les seves grans amigues. Ens estem referint a Raquel Perera, exdona d'Alejandro Sanz.

Juntes estan descansant, carregant-se d'energia en terres andaluses i intercanviant confidències. Tot alhora que estan gaudint de la companyia dels seus respectius fills, que s'han convertit en companys de jocs.

Els reporters gràfics han pogut descobrir on són. D'aquí que elles hagin vist trencada la seva tranquil·litat per la presència de les càmeres. I, encara que a Carbonero no li agrada aquesta situació, l'entén.

Comprèn que li hagin pres imatges passejant o donant-se un bany a la platja. Tanmateix, s'ha molestat amb una cosa que ha succeït. Així sembla, algun professional de la premsa l'ha fotografiat dins de la casa i això és una cosa que no està disposada a tolerar.

Segons 'Informalia', ella es troba ara molt molesta. Tant és així que la font que té aquest mitjà ha exposat: «Sara ha dit que no permetrà que la fotografiïn dins d'un recinte privat. Recinte on se sent segura i protegida de mirades indiscretes».

El que no sabem és què farà la periodista per evitar que aquestes imatges dins de la casa llogada o altres similars vegin la llum. Per això, caldrà esperar per sortir de dubtes.

El que sí que està clar és que la premsa seguirà apostada en aquest habitatge. El fet que el seu actual xicot resideixi a prop fa pensar que, en qualsevol moment, es puguin veure. D'aquesta manera, es podria captar la primera imatge d'ells junts.

Això sí, mentre pren mesures davant certs paparazzis, segueix gaudint de les seves vacances. I d'aquestes mateixes presumeix en xarxes socials. Així, ha compartit diverses instantànies d'ella a les platges gaditanes.

A aquestes les ha acompanyat un text molt profund: «Tot en la vida és impermanència. Res del que avui gaudeixes està assegurat per demà. Repetir això diàriament».

A això ha afegit: «Tenir aquesta consciència fa que puguis gaudir més el moment en què estàs, les decisions que hagis de prendre o la teva realitat, per se, com sigui».

«Els moments difícils són part de la impermanència, no hi seran per sempre. Comprendre la impermanència de tot el que ens envolta, ens allibera. Cecilia Suárez».

L'ex de Sara Carbonero també pateix l''assetjament' de la premsa

No només la periodista està patint el seguiment constant dels mitjans. El seu exmarit, Iker Casillas, va protagonitzar fa uns dies un controvertit xoc amb un equip de 'Socialité'. Tot va tenir com a escenari el poble d'Àvila on passa els seus estius des que era un nen: Navalacruz.

Qui va ser porter del Reial Madrid es va mostrar inicialment tranquil i educat amb la reportera i el càmera. Però, finalment, la insistència d'aquests a les preguntes i el fet que volguessin gravar sense que se n'adonés el va molestar.

Aquests fets van donar lloc a un enuig enorme d'Iker. Però aquí no va quedar la cosa. I és que la situació es va complicar quan veïns i amics de la localitat van carregar amb aquells de forma contundent.