Felip, Letícia, Elionor i Sofia posant a càmera, tots amb mascareta

La princesa Elionor ja té les maletes fetes per començar una nova vida a Gal·les

La princesa Elionor ja compta els dies per anar a estudiar lluny de casa

Ja queda molt poc perquè la princesa Elionor emprengui una de les aventures més importants de la seva vida. La filla dels reis s'allunyarà per primera vegada de la seva família i se n'anirà a estudiar sola a l'estranger, on segurament viurà grans experiències.

L'UWC Atlantic College ja l'espera amb els braços oberts, i és que és a finals d'agost quan començarà el curs escolar. Així doncs, Elionor aprofita les últimes setmanes a Espanya per passar temps amb els seus pares i la seva germana Sofia.

A més, una setmana abans de l'inici de curs, assistirà a un curs d'adaptació. A la prestigiosa institució, la jove es desprendrà de l'uniforme escolar que ha sigut el seu abillament de referència aquests últims anys i per fi podrà vestir amb llibertat.

És d'esperar que, tal com ens té acostumats, l'hereva opti per anar amb roba còmoda. Pantalons texans, samarretes bàsiques, jerseis i dessuadores són algunes de les peces imprescindibles que la princesa portarà a la maleta.

I segurament tampoc faltarà una de les peces estrella del seu armari, els vestits. Això sí, s'haurà de posar jaqueta per a fer front al clima fred de Gal·les.

La princesa Elionor, a punt per mudar-se a Gal·les 

Aquestes vacances han estat molt diferents per a Elionor, ja que els seus pares han hagut d'alterar les seves atapeïdes agendes per a poder deixar-ho tot preparat de cara a la imminent mudança de la jove.

Els reis solen passar l'última quinzena d'agost amb les seves filles en una destinació secreta que no sol transcendir als mitjans. La família està acostumada a viatjar a destins d'allò més variats i exòtics fora del nostre país.

I és que a la reina Letícia li encanta recórrer el món amb Elionor i Sofia, cosa que han fet des que eren petites. Enguany, però, han hagut de canviar de plans, ja que la primogènita s'ha de presentar a l'UWC Atlantic College el 23 d'agost.

Tot i això, pot ser que hagin aprofitat per a fer una escapada curta abans de començar la seva tradicional estada a Palma de Mallorca. Unes vacances en què no haurien coincidit amb el rei Felip, ja que ell encara tenia compromisos.

El fet que Elionor se'n vagi a Gal·les també deixa en l'aire les seves responsabilitats com a princesa d'Astúries. La imatge de la jove ha anat guanyant pes durant aquest últim any, i fins i tot va assistir al seu primer acte en solitari.

La filla gran dels reis ha demostrat tenir una gran desimboltura l'hora de presentar-se en públic i comparèixer davant les càmeres. I és que ha passat de ser una nena tímida que buscava constantment el beneplàcit dels seus pares a una jove que ja afronta les seves responsabilitats com a hereva del tron.

Això sí, encara no se sap què passarà amb l'agenda institucional de la princesa a partir d'ara. Molts estudien la possibilitat que la seva germana Sofia la substitueixi, tot i que des de la casa reial ja han informat que la princesa serà present a les grans cites institucionals.

Actes de la talla dels Premis Princesa d'Astúries o el Dia de les Forces Armades, entre d'altres.

De moment, ja sabem la primera cita que es podria perdre Elionor. I és que l'Arxidiòcesi de Madrid acaba d'anunciar mitjançant un comunicat que la jove ha estat condecorada amb el 'Colom de bronze'.

Un premi que haurà de rebre al setembre i que lloa la seva unió amb l'església, encara que de moment no hi ha hagut confirmació d'assistència per part de la jove.

Així doncs, aquest acte podria suposar que Elionor tornés a casa després de les primeres setmanes a la nova escola.