Anabel Pantoja banyant-se al mar

Anabel Pantoja no suporta veure l'avanç del seu documental i marxa del plató a 'Sálvame'

La col·laboradora s'ha mostrat enfadada pel que ha vist

Anabel Pantoja fa dies que és la protagonista absoluta de 'Sálvame'. I tot perquè avui dimecres, 11 d'agost, s'estrena un documental sobre ella i que té per títol 'Anabel, al desnudo'.

Ahir, el programa va prendre la decisió que pogués veure en una sala tota sola el primer minut d'aquest documental. I el que va veure no li va agradar absolutament res. Tant és així que es va enfadar i fins i tot va abandonar el plató.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Anabel Pantoja s'enfada per l'avanç del documental

'Sálvame' va voler tenir la consideració amb la cosina de Kiko Rivera que tingués la primícia del seu propi especial. Per això, li va permetre veure l'inici d'aquest mateix, després que dies enrere s'emetés la seva entrada.

Després posar-li els primers compassos, la presentadora, Carlota Corredera, li va preguntar a Anabel què li havia semblat el que havia vist. I aquesta no va poder ser més sincera: «No m'ha agradat gens. És que surten tots els companys dient-me de tot menys bonica».

Davant aquestes paraules, la conductora del programa va manifestar: «Et prometo que no tinc ni idea de què va el teu documental ni en què consisteix. No sé ni qui apareix, ni què s'explica, ho sento. Pensava que amb ell gaudiries i no patiries».

En aquest punt, Anabel va dir enfadada: «Jo també pensava que ho gaudiria, perquè això és el que em van explicar. Jo sabia que, a la fi, això portaria cua. Però bé, no m'avançaré».

El director, David Valldeperas, va decidir intervenir davant l'enuig i l'acusació' de la protagonista. Ho va fer per explicar: «Jo li vaig explicar que aixecaria suspicàcies en la seva família, entre els companys, entre la gent que l'envolta. És un estudi exhaustiu i portem més de sis setmanes treballant en això i hi ha testimonis que van més enllà del qual esperàvem».

Però la jove va afegir: «El que hi ha, sobretot, són crítiques cap a mi i cap a la meva feina aquí. No es pot jugar amb el pa de ningú».

Anabel Pantoja acaba marxant de plató de 'Sálvame'

L'esmentat director va arribar a indicar que en el documental hi havia tant crítiques com afalacs cap a la col·laboradora. Això sí, va manifestar que una de les coses tenia un «percentatge anèmic» en comparació a l'altra.

I això va fer que Carlota digués: «Anabel, demà rebràs». Unes paraules que no van agradar gens a la neboda de Pantoja: «Doncs, saps què? Que potser demà no vinc».

«Per a què vindré a veure un documental no autoritzat i a passar-ho malament? Això és masoquisme? No vull veure'm perjudicada públicament».

Ella, d'aquesta manera, va deixar clar que no estava contenta amb el seu especial. Per aquest motiu, durant la publicitat, no va dubtar a marxar del plató.

I així ho va explicar la presentadora en continuar l'emissió: «S'ha anat del programa després de conèixer la reacció de la seva mare sobre el documental».

«Demà la seva presència està assegurada, però, de moment, ha dit que amb el que ha vist s'ha portat un desengany molt gran. Ella pensava que seria una altra cosa».

La mare de la col·laboradora decideix intervenir

En aquest moment, se li va donar pas a una connexió en directe d'Omar Suárez. I és que aquest havia viatjat fins a Sevilla per parlar amb la mare d'Anabel. Merchi, va exposar sobre l'especial de la seva filla: «Estic atacada dels nervis des que em van dir que hi hauria un documental».

Així mateix, la dona, que va poder veure el primer minut d'aquell, va manifestar que no li havia agradat. I també va exposar que estava sorpresa. «Per què li fan a ella això amb la de col·laboradors que teniu i amb tant bagatge professional? En els meus esquemes no entra».

I Corredera va voler donar-li una explicació: «Si se li fa, és perquè està funcionant el seu paper en televisió i perquè interessa com a personatge. Cap dels que treballem aquí té més d'un milió de seguidors a les xarxes com ella. Llavors, evidentment, tot el que la teva filla genera està provocant un interès i entenc que el documental analitzarà això».

La progenitora d'Anabel va entendre els arguments de Carlota, però va mantenir la seva postura. Així mateix va afegir: «Jo sempre vaig voler mantenir-la allunyada d'aquest món, però ho ha triat i jo ho accepto i ho comprenc. Encara estic digerint el que passa, perquè cada vegada és més coneguda i jo no acabo d'acceptar-ho».