Rocío Flores aguaitant en un balcó amb cara de preocupació

Rocío Flores necessita un descans: el seu últim missatge revela les seves intencions

La jove està intentant desconnectar després d'uns mesos molt atrafegats

Rocío Flores fa uns dies que està fora del focus mediàtic. Ha decidit passar un temps allunyada de tots i de tot per tornar a recuperar, el màxim que es pugui, la seva tranquil·litat.

Els últims mesos no han estat gens fàcils per a ella. Primer, per la docu-sèrie de la seva mare, 'Contar la verdad para seguir viva', que va coincidir amb la seva participació com a col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa'.

Després d'això, la victòria d'Olga Moreno a 'Supervivientes'. Això va tornar a posar a la família en la palestra quan semblava que la cosa s'havia calmat, almenys una mica.

Així doncs, la vida de Rocío Flores ha estat massa atrafegada en aquest últim any i sembla que la neta de Rocío Jurado ja s'ha cansat d'això. És per això que, aprofitant l'estiu i el bon temps, ha decidit agafar-se uns dies de vacances per poder relaxar-se de tot.

Vacances, però no del tot. Cert és que s'ha traslladat fins a Eivissa, zona de turisme per excel·lència, però ho ha fet per motius de treball. Això no ha impedit que comenci ja a gaudir de la platja, el sol i la tranquil·litat que pot donar una illa. I és que, segons sembla, ho necessitava.

Fins ara, Rocío Flores havia anat de plató en plató. Sempre a la defensiva, saltant per qualsevol cosa i perdent els nervis en diferents ocasions.

Es notava que la jove no estava còmoda, que la seva situació personal no era la millor i que en la seva vida diària hi havia molta tensió. De tot això hauria decidit fugir ara.

Rocío Flores desconnecta, «desapareguda i feliç»

«Desapareguda sí, sent feliç». És la frase que ha publicat Rocío Flores en una 'storie' en el seu Instagram. Ho ha fet al costat d'una fotografia en què se la veu a ella, feliç i relaxada, tal com diu.

El missatge que ha compartit Rocío Flores a xarxes socials
Rocío Flores ha decidit passar uns dies allunyada de la premsa | Instagram (@rotrece)

Sembla que està estirada en una espècie de tovallola o mocador gran, dels típics que s'utilitzen per a la platja. De fet, molt probablement sigui la platja, una piscina o alguna terrassa el lloc en el qual està.

Sigui com sigui, és clar que el descans li està anant bé, i ella mateixa sembla adonar-se'n. I potser això és una cosa que pretengui tenir més en compte des d'ara.

Qui sap si aquest missatge és una predicció de tot allò que serà la seva vida a partir d'ara. Més relaxada i tranquil·la per poder ser feliç. Potser ara Rocío Flores opti per portar una vida més assossegada, mantenint-se al marge dels conflictes familiars.

Sabem que això és una cosa impossible, però la jove podria tractar ara de prendre-s'ho amb més calma per poder dur, així, una vida més relaxada. De moment, tot el que se sap és que ja ha optat per agafar unes vacances. Després d'haver viatjat fins a Eivissa, la jove va emprendre un nou viatge.

Al costat de la seva parella, Manuel Bedmar, Rocío Flores està a punt de començar les seves vacances reals. Gaudint d'uns dies en parella i més allunyada encara dels mitjans de comunicació i la premsa.

Serà un bon moment per a ella per agafar energies i tornar a la vida diària més forta que abans. Cosa que li cal, tenint en compte que després d'haver passat l'huracà mediàtic amb el documental de la seva mare, ara encara queda per arribar la segona part d'aquest.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.