Posado en la calle de Kiko Rivera e Irene Rosales

Kiko Rivera i Irene Rosales amplien la família i presenten el nou membre

Irene Rosales i Kiko Rivera donen la benvinguda al nou integrant de la família

Irene Rosales i el seu marit Kiko Rivera donen la benvinguda a un nou integrant de la família. Segons sembla, els dos estan molt il·lusionats per aquesta nova incorporació. 

El retorn d'Isabel Pantoja als escenaris fa més evident la distància que hi ha entre ella i el seu fill. Kiko Rivera està passant per una època dolenta arran de la situació amb la seva mare, de manera que ha volgut centrar-se en el seu entorn més proper. 

Aquesta setmana, però, s'ha fet pública una nova notícia: el fill de la 'tonadillera' i Irene Rosales han decidit ampliar la família de la seva casa de Sevilla. 

Irene Rosales i Kiko Rivera, amants dels animals

L'ampliació d'una família sempre és un motiu d'alegria. La parella no ha dubtat a compartir les imatges en els seus perfils públics.  Es tracta d'una gata que encara no té nom. Des del moment en què l'animal va travessar el llindar de la porta, les filles de la parella es van enamorar.

Abans de decidir definitivament si l'animal es quedava amb ells, Rivera va preguntar per xarxes si era d'algú. Afirmava que l'actitud de la gata no era normal i que estava clar que havia estat en contacte amb éssers humans.

Fotomuntatge amb el nou gat de Kiko Rivera
La nova mascota d'Irene i Kiko | Catalunya Diari

De fet, el músic ha fet un al·legat en contra del maltractament animal molt aplaudit pels seus seguidors. En ell denuncia el fet d'abandonar-los i de maltractar-los. 

Per la seva banda, Rosales, excol·laboradora de 'Viva la Vida', també ha fet ús de les xarxes per trobar els amos del gat. Corrobora que l'animal ha estat abandonat, ja que té una actitud molt pacífica amb ells. 

Segons apunta la parella, és una gata molt afectuosa, s'acosta sense problemes i fa cas quan la criden. «Només pensar que algú l'ha pogut abandonar em trenca el cor», afirma ella.

Cap dels dos s'ha negat a la possibilitat d'adoptar-la, ja que veure l'alegria de les seves filles en rebre-la els ha fet immensament feliços. El cantant ha arribat a explicar que, tot i que no li agraden els gats, ho fa per la felicitat de les seves nenes.

També ha fet saber que mai havia tocat un gat fins que el felí va aparèixer i li va robar el cor. A més, ha confessat que el primer que va fer res més aixecar-se va ser comprovar si l'animal encara seguia al seu lloc.

El marit d'Irene feia broma mentre explicava la graciosa anècdota matutina, arribant a pronunciar la famosa frase de «tenim un problema, Houston». Diu que ni ell ni la seva dona són capaços d'abandonar la gata, ja que la pena de deixar-la sola els mataria.

La decisió final d'Irene i Kiko

Després de contemplar totes les opcions que tenien i obtenir la negativa per resposta, tots dos han pres una decisió que canviarà les seves vides. La parella finalment ha decidit adoptar-la i donar-li la llar que es mereix.

En una nova publicació ha afirmat que, tant la seva dona Irene, com les seves filles i les seves altres mascotes, estan encantats amb la nova incorporació. A més, ha jurat que la pensa cuidar i consentir com ningú i que mai li faltarà de res.

Aquest tipus de gestos altruistes són els que haurien de tenir totes les persones del món. Els animals són éssers indefensos que necessiten afecte, amor i, principalment, respecte.

Tots esperem que l'animal s'adapti aviat a la seva nova llar i que tant Kiko com Irene puguin donar-li allò que es mereix.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.