Kiko Rivera i la seva cosina Anabel Pantoja

Anabel Pantoja, enfonsada. Kiko la sorprèn de la pitjor manera: «No aniré a la boda»

Kiko Rivera li hauria admès a la seva cosina que no es troba amb ànim de celebracions, després de la mort de la seva àvia

Per si els dos últims dies no haguessin sigut prou difícils per als Pantoja, ara Anabel acaba de tenir una nova sorpresa. 

Sembla que Kiko Rivera li hauria confirmat que no anirà al seu casament, que s'havia de celebrar aquest cap de setmana. Cal recordar que Anabel Pantoja tenia previst celebrar el seu matrimoni amb Omar Sánchez a Canàries aquest cap de setmana.

De fet, part de la família ja s'havia desplaçat fins a l'illa de La Graciosa, en què es durà a terme l'esdeveniment.

Després de conèixer la notícia de la mort de Doña Ana va haver-hi certa confusió amb les noces d'Anabel. En un primer moment es va dir que s'havia cancel·lat a causa de la situació.

Tot i això, aquest mateix dimecres, van sortir noves informacions afirmant que la jove havia canviat d'opinió i seguia amb la celebració.

Això hauria passat després d'haver tingut una conversa amb la seva tieta, Isabel Pantoja, en la qual l'hauria animat a no suspendre la boda.

Així doncs, semblava que finalment s'anava a celebrar, però ara un nou obstacle s'ha interposat en el seu camí. Kiko Rivera, una de les persones més importants en la vida d'Anabel, li hauria dit que no acudirà al seu casament.

Segons ha explicat en directe a 'SálvameKiko Hernández, el Dj li hauria comunicat la seva intenció de no assistir a l'esdeveniment, a causa dels fets que han passat aquests dies.

«Un membre molt estimat i respectat per Anabel Pantoja li ha dit alguna cosa a aquesta que no esperava. Algú pel qual s'ha trencat la cara cinquanta mil vegades», ha començat explicant el col·laborador.

Kiko Rivera, sense forces per a una celebració

Així doncs, el tertulià de 'Sálvame' explicava les paraules exactes de Kiko Rivera. «Kiko Rivera li diu a Anabel: 'Anabel, tu i Omar ja esteu casats, vam acabar d'enterrar a la nostra àvia, la dona més important de la meva vida i ara mateix el meu cos no està per conyes ni festes'».

Serien les paraules que el seu cosí li hauria dit a Anabel. Unes paraules amb les quals ell hauria intentat que la seva cosina decidís posposar l'esdeveniment per a més endavant.

«No et posaran impediments. Et demano per favor que ho ajornis perquè jo no aniré al teu casament», serien les paraules definitives que Kiko Rivera li hauria dit a Anabel.

Així, li hauria deixat clar que, si decideix seguir endavant amb la seva celebració, serà sense ell. I no només sense ell, i és que s'ha sabut també que Irene Rosales tampoc està disposada a acudir a l'enllaç.

«Kiko li diu que no estarà a la boda. Ella li diu que Irene Rosales es quedi i li diu a Kiko que Irene faci el que vulgui. Però Irene Rosales decideix tornar i estar al costat del seu marit», ha explicat el tertulià.

Així doncs, tot i l'afecte que es tenen Irene i Anabel, a la dona de Kiko Rivera li hauria pesat més el fet d'estar amb la seva parella. Cal tenir en compte que és un dels moments més durs de la seva vida.

De fet, Irene ja hauria posat rumb a la península per reunir-se amb el pare de les seves filles i passar amb ell aquests difícils moments.

Es tracta d'una informació que ha donat Sálvame i que encara no està confirmada al cent per cent. Tot i això, tot apunta que sí que és el que ha succeït.

Poques hores abans de l'inici de la celebració, Anabel haurà de decidir si tira endavant sense el seu cosí o si cancel·la tot el que tant treball li ha costat aconseguir.