Isabel Pantoja en una imagen promocional de Supervivientes

La imatge de les cendres de la mare d'Isabel Pantoja de la que tots parlen

Isabel Pantoja ja té les cendres de la seva mare a Cantora, però la imatge que ha deixat és devastadora

Dimecres, 29 de setembre, va morir la matriarca el clan Pantoja als 90 anys. Una pèrdua que ha deixat Isabel Pantoja molt tocada i només li queda el consol del record.

Cantora està passant per un moment molt complicat. La trista notícia ha afectat tots els membres del clan, que s'han vist immersos en una lluita de sentiments constant que els ha deixat sense forces.

Ahir a la tarda, la família va vetllar les restes mortals de la matriarca del clan i van ser acompanyats i recolzats per molta gent. Sens dubte, el moment més esperat de la jornada era el retrobament de la tonadillera amb els seus fills després de mesos sense parlar-se.

Va ser a la finca familiar, Cantora. Fonts properes de Kiko asseguren que es va mostrar molt emotiu i tocat. Així i tot, Augstín no es va presentar perquè no els volia deixar entrar a casa. 

Una vetllada plena de notícies i esdeveniments dels quals els mitjans en volen fer el màxim ressò possible. Un dels successos més impactants va ser la recollida de les cendres de la mare i les imatges que es van poder capturar.

Isabel Pantoja, destrossada després de recollir les cendres de la seva mare

Després de la defunció d'Ana Martín, les restes van ser traslladats al tanatori gadità de Jerez on va ser vetllada fins a última hora de la tarda. Durant tot el matí, els familiars i presents van vetllar el seu cos fins que va arribar el cotxe fúnebre.

La matriarca de la família s'acomiadava de la llar on havia viscut tants anys. Va ser acompanyada pel seu fill Agustí, vestit de negre i seriós, en un altre cotxe que circulava darrere. No obstant això, la tonadillera va preferir quedar-se a la seva finca per estar sola i recapacitar.

El matí a Cantora va ser tranquil en relació a les visites. Es van poder observar algunes entrades i sortides de cotxes puntuals, que no estaven gaire temps dins de la finca.

De fet, el mateix Kiko va assegurar que la seva mare i els seus oncles havien donat l'ordre que ningú entrés a casa. Així i tot, amb el trasllat de les restes fins a Jerez, els familiars directes i els amics es van apropar progressivament per acomiadar-se.

La imatge més destacada de la jornada té com a protagonista a Agustín Pantoja durant la seva sortida del tanatori a última hora. Es pot veure el cantant portant les restes de la seva mare i tothom s'ha fixat en el mateix detall.

Agustín Pantoja amb les cendres de la seva mare
Agustín Pantoja amb les cendres de la seva mare | GTRES
 

El germà d'Isabel Pantoja ha estat la persona sobre la qual han recaigut el pes de tots els tràmits. A més d'acompanyar la seva mare al crematori, ha estat l'encarregat de recollir les seves cendres després de la incineració.

Les imatges mostren un fill afectat per la pèrdua de la seva mare. El detall que ha cridat més l'atenció ha estat la manera de sostenir les cendres. Apareix aferrat a elles com un nen petit que no les vol deixar anar. 

L'escena que es va viure ha commocionat la ciutadania per la delicadesa i el sentiment que desperta el moment. Sens dubte, un moment molt complicat per a l'oncle de Kiko i a què s'ha enfrontat en soledat.

La família està destrossada per la pèrdua, però esperem que sàpiguen afrontar-la de la millor manera possible.