Tamara Falcó al plató de 'El Hormiguero'

10 dades sorprenents sobre Tamara Falcó

La nova reina de les revistes del cor té una vida de pel·lícula plena de detalls que et sorprendran

Tamara Falcó és la Marquesa de Griñón i filla d'Isabel Preysler. Ja quan era petita es va fer famosa gràcies a la popularitat de la seva mare, de manera que l'hem vist néixer, créixer i convertir-se en qui és ara.

Nascuda l'any 1981, Tamara és aristòcrata, dissenyadora i ara també col·laboradora televisiva. Tot i ser molt coneguda, la filla d'Isabel Preysler i Carlos Falcó ta.mbé amaga coses que ningú sap. Dades sorprenents, com ella, que t'expliquem a continuació.

1) Va estavellar el seu cotxe al centre de Madrid

Tamara és poc hàbil al volant. Es va treure el carnet en una autoescola de Cuenca, però la seva experiència amb els vehicles no és precisament bona. De fet, en una ocasió, va estavellar el seu cotxe contra les taules d'una cafeteria al centre de Madrid.

Amb un altre accident, es va carregar tres jardineres públiques.

2) Era una pèssima estudiant

De petita era bona estudiant, però en l'adolescència tot es va torçar. Sense saber què fer ni tenir perspectives clares, la seva mare la va enviar als Estats Units, ja que aquí no tenia un futur clar. Allà, va descobrir que la seva passió era la moda després de fer les seves pràctiques a Inditex.

3) Va publicar, per error, el seu número de telèfon

No té molta destresa amb la tecnologia. Un cop, es va equivocar i va publicar el seu número de telèfon a Twitter. Quan se'n va adonar, ho va intentar pal·liar amb una segona publicació assegurant que no era el seu telèfon de veritat.

Però ja era massa tard.

 

4) Els regals que no li agradaven

La seva àvia era molt religiosa i cada Nadal regalava a Tamara i a la seva germana anar a missa. Tamara s'enfadava perquè no entenia aquell regal. Anys després, quan es va convertir al catolicisme, va entendre el significat real que tenia anar a missa i la importància per als catòlics.

5) Es volia fer monja

Tamara és catòlica practicant des de fa uns anys. Quan va descobrir Jesús, fins i tot va pensar en fer-se monja. Ho va comentar a casa i havien acceptat la idea.

Finalment, quan va veure com era la vida en un convent, va canviar d'idea perquè sentia que no era «el seu lloc».

6) Té vuit germans

Tothom sap que són una gran família, però pocs endevinen exactament quants germans són. Fins i tot, ella mateixa els ha hagut de comptar un per un i s'ha descomptat.

Ella és la sisena de nou germans, tots fills de les diferents relacions sentimentals dels seus pares.

7) D'un reality a Moçambic

Si alguna cosa agrada de Tamara és la seva capacitat per reinventar-se. Va protagonitzar el seu propi reality l'any 2013, 'We love Tamara' i el mateix any se'n va anar de voluntària a un orfenat de Moçambic.

8) Un premi Nobel corregeix el seu bloc

Tamara escrivia un bloc de moda en una publicació coenguda. Qui li corregia els errors? Doncs ni més ni menys que un premi Nobel, Mario Vargas Llosa. L'escriptor és l'actual parella de la seva mare, Isabel Preysler.

9) El sobrenom que tenia de petita

El seu germà Enrique, per fer-la enfadar, li deia «Maruca», cosa que ella odiava i es posava histèrica. La feina pensar en un «escarabat o alguna cosa així».

10) Tamara i la maternitat

Ja durant el confinament, Tamara no tenia clar si volia o no ser mare. Afirma que és una cosa que li agradaria, però no ha trobat el moment. El que sí que sap és que no es vol sotmetre a una fecundació 'in vitro' i que, en tot cas, es plantejaria adoptar en un futur.