Rocío Carrasco en un plató de televisió

Rocío Carrasco perd una aliada: l'advocada de la seva docuserie li ha girat l'esquena

No hagués permès que Rocío Flores estigués en un plató

Montse Suárez ha estat l'advocada principal del cas Rocío Carrasco a la televisió i ha acudit a totes les tertúlies dels capítols de la docusèrie. És filla d'advocats i la passió pel penal li ve de família.

«Sóc filla d'advocats, els meus quatre germans són advocats i jo, per la toga, mato. És la meva vida», explicava en una entrevista.

Segons ella, «si el problema del maltractament no surt a la televisió, no es pot visualitzar. La violència de gènere és un càncer de la nostra societat». Així ho manifesta en una entrevista recent per la revista 'Diez Minutos'.

Sembla, però, que l'advocada ja no està tan segura de la versió que sosté Rociíto. «Antonio David és un presumpte maltractador», remarca. «I dic presumpte perquè no hi ha cap sentència ferma que ho avali».

A més, Suárez té una opinió molt clara sobre l'exposició a la qual s'han vist sotmesos tant Rocío Flores com el seu germà, David. S'han vist atrapats enmig de la guerra entre Carrasco i Antonio David Flores.

«Jo el que no hagués permès és que la filla, Rocío Flores, estigués en un plató. Tampoc que quan Olga Moreno guanya 'Supervivientes' permetin que els dos fills de Rocío Carrasco diguin que és la millor mare», ha assenyalat.

«Traient la morbositat que aquestes escenes poden despertar a la gent, a mi m'hagués agradat veure la cara d'Olga quan va conèixer els fets que va exposar Rocío. Sobretot, veure si es divorcia o no d'Antonio David», ha manifestat.

Al seu torn, opina que no és lògic que els psicòlegs impedeixin que Carrasco vegi la seva filla. «Li poden explicar les conseqüències que pot tenir aquesta trobada».

«El diagnòstic de Rocío és claríssim: té una reacció adversa a la figura paterna i al que comporta, Antonio David, ha dit d'ella», apunta amb seguretat. «Rocío veu al monstre en sa filla».

I afegeix que «Carrasco va demanar que traguessin 12 minuts d'aquest tema. Aporto el màxim possible d'informació per no fer-li un dany superior a la seva filla».

L'advocada Montse Suárez opina sobre Rocío Carrasco

Pel que fa a Rocío Flores i la pallissa a la seva mare argumenta que «no només va ser una pallissa, la sentència acredita que feia tres anys que maltractava psicològicament la seva mare».

Carrasco, tal com explica l'advocada, «va acceptar modificar de mutu acord el conveni regulador per la custòdia compartida perquè pensava que, fent callar el monstre, evitaria una conducta continuada».

Properament s'estrenarà la segona part de la sèrie documental, on Rociíto promet treure els draps bruts de la família. Un film que s'ha convertit en un veritable reality. «Jo no veig que sigui un reality, de ser-ho no hauria tingut el suport de la ministra d'Igualtat».

«Per què aquells que ja en vida s'han vist beneficiats per la seva germana, reclamen ara i no abans?«, es pregunta fent referència a l'herència de «la més gran».

El temor més gran de la seva filla és que «el monstre faci el mateix amb Rocío i David Flores». 

Ella sosté que els nens «s'adonaran que la seva mare no era com els han intentat dibuixar. Tampoc Rocío Flores està preparada per encarregar-se de les seves referències, que són el seu pare i Olga. Necessitaria un psicòleg».

Aquest estiu, l'advocada destacava que «l'advocat de Rocío Carrasco havia recaptat proves per aconseguir una reobertura del cas». 

«El cas de Rocío, sense ser diferent als altres, és exemplaritzant per ser coneguda», matisava. «I estic convençuda que, a través de la justícia, es poden canviar hàbits masclistes en aquest món».