Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i la seva mare, Mercedes Bernal.

Anabel Pantoja, enfonsada: torna l'home que va intentar casar-se amb la seva mare

Anabel Pantoja admet que el secret ja ha vist la llum

Anabel Pantoja va confessar fa un temps que no li agradava treballar a la televisió perquè se sentia incòmoda sent el centre de la notícia. Però no pot evitar pertànyer a una família important ni ser una de les 'influencers' més destacades del panorama nacional. A més, la mort del seu pare li ha donat un extra de protagonisme que no la beneficia en absolut, sobretot perquè la seva mare ha sortit esquitxada.

Anabel Pantoja està cansada d'escoltar rumors i ha posat les cartes a sobre de la taula per explicar tota la veritat. Han acusat la seva família de tractar malament Junco Takahashi, la vídua de Bernardo, i la col·laboradora assegura que és fals. Promet que Mercedes Bernal, la seva mare, va pagar i va signar els papers del divorci perquè la japonesa es pogués casar amb el Pantoja.

Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame
Anabel Pantoja està molt molesta | Telecinco

Anabel es nega que assenyalin Mercedes com a responsable perquè en cap moment ha volgut fer mal a Junco. Tot i això, la ballarina té una versió diferent i assegura que la mare de la 'influencer' va signar el divorci perquè tenia un interès ocult. Assegura que «va aparèixer un senyor» i volia casar-s'hi, per això legalitzés la seva situació amb Bernardo.

Tanmateix, Anabel està enfonsada perquè Mercedes és una persona anònima i no vol saber res de la televisió. Però cada vegada té més fronts oberts i ara han ressuscitat la seva exparella, un tema que havia estat a l'ombra fins ara. Aquest home ha tornat amb força, tots els periodistes volen saber qui és i fer diverses preguntes.

Pantoja és conscient que la seva mare va estar a punt de casar-se i finalment va canviar de plans, però no n'explicà el motiu. Per això, tot fa pensar que no trigarà a sortir a la llum perquè cada cop hi ha més testimonis indignats amb la situació. Junco sap qui és aquest senyor que tornat al panorama mediàtic i també sap per què no va voler-se casar finalment.

Anabel Pantoja esclata en conèixer la veritat

Anabel entén que la vídua de Bernado hagi parlat perquè té dret a reclamar el seu lloc, però exigeix «respecte i tranquil·litat». Vol allunyar-se del focus mediàtic i sap que les paraules de Junco no han fet més que alimentar la polèmica. Ara tots els espectadors saben que Mercedes Bernal va estar a punt de casar-se i es pregunten per què no ho va fer.

Anabel Pantoja i la seva mare
Anabel Pantoja vol protegir la seva família | Instagram (ANABELPANTOJA00)

Davant d'això, Pantoja ha provocat aquesta notícia de manera indirecta, per això està tan afectada: va donar una versió incorrecta del divorci del seu pare. Diu que Merchi ho va signar per generositat i realment ho va fer perquè ella se n'havia enamorat d'un altre. Però un tercer protagonista que ha tornat amb més força que mai, el seu testimoni és interessant i no pararan fins a trobar el seu parador.

La 'influencer' segueix sense creure el que ha fet la japonesa: emetre un comunicat per recalcar que es mereix el mateix respecte que tothom. «He passat amb el meu marit Bernardo més de dues dècades, ell sempre ha sigut una persona molt especial. No només per a mi, sinó per a la resta de persones i mai ha tingut maldat, malgrat que hi ha persones que poden pensar el contrari», deia en defensa seva.

Anabel Pantoja està decebuda amb els seus

Anabel va trucar a Sálvamei va ser molt clara: va demanar que es deixés de parlar de la seva família perquè estava realment afectada. «Crec que em teniu afecte», va reflexionar mentre pregava que deixessin descansar la memòria de Bernardo. No n'han fet cas, han seguit tractant el tema, per això està tan decebuda amb els seus antics companys, ja que creia que eren amics.

Pantoja s'ha adonat que ha de prendre cartes a l'assumpte perquè l'estabilitat de Merchi està en joc. I no permetrà que ningú li faci mal, mai ha volgut ser famosa i no és just que l'obliguin a estar al focus d'atenció.