Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel Pantoja en bikini a la platja

Anabel Pantoja ensenya el cul sense trucs ni muntatges: «Visca el natural»

La neboda d'Isabel Pantoja ha sorprès els seus seguidors amb aquesta fotografia

Anabel Pantoja en bikini a la platja
Anabel Pantoja ensenya el cul sense trucs ni muntatges: «Visca el natural»| GTRES

La col·laboradora de 'Sálvame', Anabel Pantoja, no està travessant el seu millor moment. I és que ha suspès per segona vegada les seves noces amb Omar Sánchez i s'ha enemistat amb Belén Esteban, això sense passar per alt que ha protagonitzat una batussa amb la Guàrdia Civil a l'aeroport de Gran Canària.

És més, ha rebut nombroses crítiques a les xarxes socials pels quilos que ha agafat en els últims mesos. I, davant d'aquestes, ha decidit reaccionar. La seva reacció? Fàcil, ensenyar el cul a Instagram

La fotografia d'Anabel Pantoja

La neboda d'Isabel Pantoja està realment cansada que alguns internautes es fiquin amb el seu cos, ja que no dubten a criticar-lo per haver guanyat pes. Precisament per això ha decidit prendre mesures, mostrant-se el més natural possible i, en concret, ha ensenyat el seu cul tal com és realment. Així, ha compartit dues fotografies per a això.

En una primera, tal com s'indica a la publicació, ha apostat per prendre una postura més estilitzada i, això, sense oblidar que ha triat el tir de càmera adequat, que s'ha posat de puntetes i que ha 'tret' el 'culet'. A la segona, però, ha optat per mostrar un posat molt més natural i amb els peus a terra. Així mateix, deixa evident la pell de taronja que posseeix en aquesta zona del cos.

Unes imatges amb les quals ha presumit de corbes, i així ho ha deixat evident amb els 'hastags' que han acompanyat la publicació: '#pantocurvy', '#pantorealidad' i '#pantoposado'.

Els aplaudiments per Anabel Pantoja

Moltes són les persones que no han dubtat a donar suport a Anabel Pantoja per haver-se mostrat natural, perquè consideren que, davant de tanta superficialitat i retocs estètics, cal apostar per la realitat i la bellesa sense artificis.

Aquests internautes han donat més de 80.000 'm'agrada' a la publicació de la jove i li han deixat molts comentaris, en concret, entre els més significatius destaquen alguns com aquests:

  • «Sigui com sigui, ets tu».
  • «Fora complexos. Visca la vida!».
  • «Cada un llueix el seu cos, que per això ho té».
  • «La gent només puja fotos de 'postureo' i amb filtres que fan que moltíssima gent tingui complexos per no estar dins dels cànons de bellesa. Gràcies per donar visibilitat a la realitat. Ets increïble».
  • «M'encanta la teva naturalitat, guapa!».
  • «Visca tu! A qui no li agradi, que no miri».

Crítiques per a la foto de Anabel Pantoja

És cert que molts internautes han volgut donar suport a Anabel Pantoja per mostrar-se natural, però, tot i això, també ho és que altres no han dubtat a aprofitar aquesta publicació per carregar contra ella.

Ho han fet deixant evident que no estan d'acord que tingui aquest pes o que la seva imatge els sembla vulgar. Entre els missatges que li han deixat clares aquestes idees es troben alguns com aquests:

  • «Quina foto més ordinària! No confonguis la naturalitat amb l'estupidesa».
  • «Una pena que havent-te operat t'hagis deixat tant. Ets de les dones més maques que he vist i és una pena que no hagis intentat cuidar-te. Jo en veure't em vaig operar i cada any ajusto la banda per no tornar a engreixar. Ets molt jove i ja no és per estètica, sinó per salut».
  • «Et donarà alguna cosa. Has de cuidar-te per salut, perquè no és sa Anabel aquest sobrepès. Cada dia guanyes més pes. Pensa-ho, que ets molt maca, però els quilos de més no són bons per a ningú».

És clar que Anabel Pantoja sempre genera controvèrsia, i la seva última publicació és una nova mostra. Això sí, sembla fer-li cas omís a les crítiques, ja que segueix presumint de corbes.