Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández rep fort a les xarxes pel seu canvi de 'look' a 'Sálvame'

El col·laborador ha aparegut amb els cabells tenyits i un to de pell diferent


Kiko Hernández ha acaparat totes les mirades quan ha aparegut a 'Sálvame' amb un nou 'look'. El col·laborador ha decidit canviar el seu estil i afegir una mica de color a la seva vida. La seva decisió no ha passat desapercebuda per a Jorge Javier ni per a la resta de companys, que han estat testimonis d'un nou Kiko molt més modern. Ara bé, els espectadors han volgut parlar - i criticar - sobre el seu 'look' a les xarxes socials.

Kiko Hernández es tenyeix els cabells i se sotmet als raigs UVA

Minuts abans de començar amb els temes d'actualitat, Jorge Javier Vázquez ha volgut preguntar-li a Kiko Hernández sobre el seu canvi de 'look'.

«A veure, Kiko, has d'aclarir que no t'has fet res a la cara», ha començat dient Jorge Javier entre rialles. «Sembles el fill d'Antonio Machín», ha afegit el de Badalona fent referència al to de pell del seu company. Hernández s'ha pres amb humor les paraules de Jorge Javier i ha respost que «és el 2021, que m'ha vingut així».

El col·laborador ha explicat els motius d'aquest canvi: «Estava ja cansat d'estar blanc, com si fos Floquet de Neu», sense aprofundir què havia fet per tenir aquest color. No obstant això, Jorge ha insistit i Kiko ha confessat que «m'he sotmès als raigs UVA i m'he quedat molt a gust».

A més també s'ha tenyit els cabells de color castany. «Mare meva! I t'has gastat diners...», ha exclamat el presentador amb humor fent referència a la garreperia de Kiko. Seguint amb la broma, Jorge Javier ha volgut fer una comparació: «Espera un moment... Ets Kiko Hernández o Luis Miguel?», ha preguntat entre rialles. 

Crítiques a Kiko Hernández pel seu canvi de 'look'

Jorge Javier Vázquez no ha estat l'únic en fer broma sobre el canvi de 'look' de Kiko Hernández. Els espectadors no han tardat a fer comentaris a les xarxes socials. «Kiko Hernández amb aquest 'look' que em porta avui sembla que s'ha escapat d'un circ», «Que lleig està Kiko Hernández, què s'ha fet al pèl i a la cara?», «Kiko Hernández i el seu tint, ni així tens solució», aquests són alguns dels comentaris que es poden llegir a Twitter.

A més, hi ha espectadors que afirmen que Kiko Hernández podria haver-se injectat botox a la cara perquè estava inflamada. No obstant això, Kiko ha desmentit el rumor assegurant que només s'ha sotmès als raigs UVA: «Tanta història amb el canvi de 'look'... Que només m'he tenyit els cabells de color cendra perquè estic cansat dels cabells blancs de l'avi d'Heidi! Res més. Ni retocs. Ni res a la cara. Una mica d'UVA, això sí!» ha escrit el col·laborador a Instagram.

Mentre que al plató de 'Sálvame' s'ha mostrat molt segur i orgullós del seu canvi de 'look', en el seu compte d'Instagram ha censurat tots els comentaris negatius. Serà que no està tan content com volia fer pensar amb el seu 'look'? O és que el col·laborador no vol llegir les crítiques?