Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb fotos d'Anabel Pantoja i Isabel Pantoja.

Anabel Pantoja esclata per l'assetjament de la seva tieta Isabel i assenyala 4 famosos

Anabel està molt enfadada després de veure Isabel Pantoja humiliada en un jutjat

Anabel Pantoja ha esclatat a les seves xarxes socials després de veure el que ha passat amb la seva tieta. Aquest episodi «vergonyós», com ella mateixa diu, s'ha produït aquest matí al Jutjat Penal número 5 de Màlaga.

El cas és que Anabel ha vist a Isabel Pantoja tornar a enfrontar-se al seu major temor. Aquesta s'ha assegut, una altra vegada, a la banqueta dels acusats per respondre davant de la justícia.

Recordem que Isabel Pantoja ja va ser jutjada i condemnada pel cas Malaya juntament amb el que va ser la seva parella i exalcalde de Marbella, Julián Muñoz.

Imatge d'Isabel Pantoja a l'entrada dels jutjats.
Isabel Pantoja ha entrat als jutjats envoltada de premsa. | Europa Press

Isabel Pantoja va respondre, novament, davant la justícia i ha anat com a propietària de la societat Panriver56. Allà l'artista ha respost per la suposada venda irregular de la casa Mi Gitana situada a Marbella, on va viure amb Julián Muñoz fins al 2009.

Isabel Pantoja torna a seure en una banqueta

El cas és que Isabel Pantoja era administradora única d'aquesta societat quan va tenir un deute amb la constructora Codabe en relació amb la seva casa de Marbella. Segons la fiscalia, Codabe també tenia un deute amb una altra empresa, Hormofer.

Després del judici per aquests dos deutes, es va condemnar l'empresa de l'artista a pagar 114.100 euros a Cobade. I alhora, els jutjats van declarar embargat aquest deute a Codabe per a benefici d'Hormofer.

Imatge d'Isabel Pantoja plorant en el jutjat.
Isabel Pantoja ha hagut de declarar per un possible delicte d'insolvència punible. | Europa Press

L'empresa d'Isabel i Codabe haurien acordat «beneficiar-se mútuament». Com que l'empresa tenia embargat el crèdit a favor de l'altra, «no podria disposar de la quantitat per la qual havia despatxat execució, i Panriver56 estava interessada en la venda dels immobles, els acusats es van posar en comú per beneficiar-se mútuament», deia el fiscal.

S'acusa els processats per un delicte d'insolvència punible i es demana per a cadascun tres anys de presó i una multa de 18 mesos amb un pagament diari de 20 euros. Alhora, es defensa la nul·litat de l'acord extrajudicial entre les dues empreses.

Isabel Pantoja, assetjada per la premsa en arribar al jutjat

La tia d'Anabel Pantoja ha hagut de recordar temps foscos i ha tornat al mateix jutjat que la va condemnar el 2014 i va passar dos anys a la presó. La cantant ha acudit a primera hora als jutjats de Màlaga en companyia del seu germà Agustín.

El que podria ser concursant de Supervivientes, és un dels pocs familiars que encara donen suport a la mare de Kiko Rivera.

Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.
Anabel Pantoja ha donat la cara per la seva tieta. | Mediaset

Quan ha arribat Isabel Pantoja, s'ha vist sorpresa per molts reporters i càmeres de televisió que gairebé no l'ha deixaven passar per anar al jutjat.

Una situació que ha fet enfadar a Anabel Pantoja, una de les més grans defensores de la cantant. I és que la sevillana sempre està al costat de l'artista per donar-li suport quan més el necessita.

Anabel Pantoja explota contra la premsa per la seva tieta Isabel

Aquesta vegada, Anabel ha esclatat a través d'Instagram i ha escrit un missatge molt dur en contra de la premsa que aquest matí assetjava a la cantant.

«L'ésser humà, sigui lladre, blanquejador o assassí. Però es veu que Isabel Pantoja no, el que importa és la imatge, els programes, la imatge humiliant en una banqueta, on la resta de persones com Messi, Ana Duato, Imanol Arias o Shakira, acusats per delictes similars, entren com en una catifa vermella i protegits, i amb el respecte de la premsa», ha començat dient.

«Doncs aneu-vos-en a la merda, pocavergonyes, a tots el que heu participat en el circ d'avui. La salut de la meva tieta no importa. El que importa és gravar-la plorant, a la banqueta, tirant-li els cabells o sent insultada. Això és l'únic que us val, a la resta de personatges no», concloïa la neboda de la cantant.