L'actriu Cristina Medina al photocall per a la promoció de "La que se avecina" a Madrid el dilluns 18 de novembre de 2019.

Cristina Medina es trenca i plora en confessar com està José Luis Gil

L'actriu no ha pogut evitar plorar en parlar del seu gran amic José Luis Gil

José Luis Gil continua recuperant-se d'un terrible ensurt que va patir a finals del 2021. El mes de novembre passat, l'actor va patir un ictus isquèmic agut hemisfèric esquerre, més conegut com a infart cerebral.

Des d'aleshores, els metges li han recomanat fer una vida més tranquil·la. Per això, l'intèrpret ha hagut de deixar tots els seus compromisos laborals per centrar-se completament en la rehabilitació.

I, malgrat ser una recuperació lenta, aquests professionals «confien que els tractaments, el temps i l'acompanyament ajudin a la seva ràpida i total recuperació».

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
José Luis Gil es recupera del seu infart cerebral. | Europa Press

Durant aquest temps molts companys de professió s'han preocupat per l'estat de salut de José Luis Gil. Un dels primers que va parlar sobre això va ser Alberto Caballero, creador i guionista de La que se avecina.

El director va dedicar unes paraules boniques a un dels actors més importants de la seva sèrie de televisió. «Per nosaltres és un referent, una persona a qui estimem molt».

«La recuperació és lenta, però s'està recuperant i estem molt en contacte amb la família per veure aquesta evolució», va dir Caballero. «És una persona ultravital, una de les més vitals que he conegut i en aquest sentit té totes les cartes per vèncer el que calgui».

Ara, una altra de les grans amigues dins de la sèrie ha parlat també sobre l'estat de salut de l'actor. En un photocall dels cinemes Renoir de Plaza España, a Madrid, Cristina Medina no ha pogut contenir les llàgrimes en recordar el seu company.

José Luis Gil s'assabenta de les llàgrimes de Cristina Medina

José Luis Gil és molt estimat per tothom. Per a molts, aquest actor s'ha convertit en un gran mestre dins del món de la interpretació. Per això, no és estrany que més d'un s'emocioni pensant per tot el que ha hagut de passar.

I això mateix és el que ha passat a Cristina Media. La mítica Nines Chacón no ha pogut evitar emocionar-se quan la premsa li ha preguntat per l'estat actual del seu amic.

Durant la presentació d'Un día de mierda, el nou projecte de la seva amiga Vanesa Romero, l'actriu s'ha trencat en parlar de José Luis Gil.

Cristina Medina somrient
Cristina Medina plora en parlar de José Luis Gil. | Europa Press

«No puc ni tan sols parlar… Està millorant, però el que passa és que és un cop molt dur i quan estàs tan susceptible doncs… És molt dur per a ell, per a la seva família. És duríssim. Així que, moltíssim ànim», ha dit.

Per a l'actriu està sent molt dur, ja que ella també està lluitant contra una malaltia, però en el seu cas, de càncer de mama. Tot això, ha dit que intenta estar sempre molt atenta de la recuperació de José Luis Gil.

«Enviant algun WhatsApp de tant en tant perquè sé que ho he viscut des de l'altra banda, que és molt pesat. Soc molt prudent. Vaig preguntant per la seva salut, enviant ànims i petons... Què es recuperi, per Déu...».

La companya de José Luis Gil parla de la seva malaltia

José Luis Gil sap que Cristina Medina també està lluitant contra una malaltia avui dia. El mes de setembre passat, l'actriu va fer pública la seva malaltia a través de les xarxes socials.

«Estic lluitant contra un càncer de mama, tot té un bon pronòstic i no us deslliurareu de mi tan fàcilment», va dir Medina. «Ho estic portant força bé».

Primer pla de Cristina Medina amb un mocador al cap
L'actriu parla del seu tractament contra el càncer de mama. | Cedida

També, durant aquesta presentació, l'artista ha volgut parlar una mica sobre el tractament contra el càncer de mama. «En això hi ha tant desconeixement que es creuen que et donen la químio, et quedes calba i te'n vas a casa teva i no. Això ja són anys», ha dit davant els mitjans de comunicació.

«Ja et converteixes en una malalta més o menys, però és veritat. Podria haver-hi metàstasi, però no. Totes les revisions estan donant bé i el tractament, també. Encara que tot sigui dur, va molt bé».