Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban confirma la seva nova i sorprenent feina a Telecinco

Belén Esteban s'enfronta a un nou projecte de la cadena

Belén Esteban és un dels grans atractius de Telecinco. La seva presència és garantia d'èxit i això està disposat a explotar Paolo Vasile. Per això tenen previst confiar a la de Paracuellos un nou espai que es podria estrenar molt aviat.

Vindran canvis a les tardes de Mediaset. Aquest dimarts sortia a la llum la decisió d'apartar dels seus càrrecs els directors de Sálvame, David Valldeperas i Alberto Díaz. La cadena exigeix modificacions i resultats immediats per recuperar l'audiència perduda.

I han pensat que la millor opció és atorgar a Belén Esteban un espai propi. Seria una mena de talk show, a l'estil del desaparegut Diario de Patricia , recull Yotele. La intenció és que la 'princesa del poble' assumeixi la presentació d'aquest programa en solitari.

Si no tenen lloc sorpreses d'última hora, el més probable és que s'estreni al capdavant d'aquest nou format els propers dies. En principi ho encaixarien en el tram final de Sálvame, just abans de Ya son las ocho.

Belén Esteban a 'Secret Story'
Belén Esteban conduirà un espai en solitari | Mediaset

La direcció de Telecinco ha provat de tot per aconseguir millorar les xifres d'audiència. A finals de gener apostaven pel Lemon Tea, conduït per Terelu Campos i María Patiño. Aquest espai, que servia per arrencar la tarda, va tenir una bona acollida per part dels espectadors.

Però l'estratègia de Mediaset d'introduir en aquesta franja alguns capítols de Pasión de Gavilanes van acabar passant-los factura. El públic també els va donar l'esquena i va implicar també una caiguda de l'audiència per a la versió llimona de Sálvame.

En qualsevol cas, el magazín vespertí de Telecinco fa temps que acusa el desgast. L'emissió de les telenovel·les d'Antena 3 van servir per donar-li la punta.

A les últimes hores, Belén Esteban comprovava, a més, com des de les altes instàncies decidien prescindir dels serveis de dos dels seus amics. Apartaven Valldeperas i Alberto Díaz, amb els quals manté una relació molt estreta. Els mals resultats els han acabat costant el lloc.

Vasile segueix intentant salvar un programa que li ha donat moltes satisfaccions des que va irrompre a la cadena fa 12 anys. Davant la pèrdua de seguiment es van proposar incloure nous continguts, però sense assolir els resultats desitjats.

És possible que el format estigui en la seva fase final. La renovació feta fins avui no ha estat suficient per a l'espectador. Ha deixat de tenir atractiu i cada cop és més complicat mantenir atenta l'audiència davant del televisor durant quatre hores.

Belén Esteban serà l'encarregada de recuperar l'audiència

L'última bala que tenen a la recambra és la de Belén Esteban. S'ocuparia d'omplir la franja entre les 19.00 i les 20.00. Amb el nou talk show també restarien més protagonisme a Jorge Javier Vázquez.

El badaloní ha vist com s'anava reduint la seva presència a les tardes de la cadena. Fa uns mesos s'havia d'enfrontar cada tarda a cinc hores de directe. A partir d'ara la seva feina es reduiria a tot just un parell d'hores, de 17.00 a 19.00.

Belén Esteban
Belén, preparada per aquest nou projecte | Instagram

Encara es coneixen poques dades del nou magazín que presentaria la de Paracuellos. Tot fa indicar que seria un espai de testimonis, on hi tindran cabuda situacions surrealistes amb els convidats de torn. Molt similar al que va fer Antena 3 al seu dia amb el Diario de Patricia.

Belén Esteban agrada molt a l'audiència. Té el suport del públic i possiblement sigui l'única persona capaç de salvar Sálvame de la desaparició.