Fotomuntatge de Ion Aramendi i Paz Padilla.

Ion Aramendi i Paz Padilla van trencar la relació entre llàgrimes i una difícil promesa

Ion Aramendi no podrà retrobar-se amb Paz Padilla a Telecinco

Ion Aramendi va ser reporter del programa Sálvame en la millor època de l'espai televisiu i va coincidir amb la presentadora Paz Padilla.

La gaditana, segons ha sortit publicat, mai no ha acabat d'encaixar dins de l'equip de Jorge Javier Vázquez. Però amb Ion va mantenir una relació d'amistat molt especial, de fet, va ser ella l'encarregada d'acomiadar-lo i tots dos es van emocionar força.

Ion Aramendi, segons les crítiques dels experts, era un dels pilars de Sálvame, tot i que el programa se li va fer petit. Va pensar que el millor per a la seva trajectòria professional era abandonar Telecinco i emprendre una nova aventura que el catapultés fins al capdamunt de tot.

La veritat és que no s'equivocava, ja que no va trigar gaire a convertir-se en un presentador de primera categoria.

Paz Padilla plorant al plató de 'Sálvame'.
Ion Aramendi va coincidir amb Paz Padilla en el seu últim dia a 'Sálvame'. | Mediaset
 

Ion va signar un suculent contracte per conduir un espai a Televisió Espanyola, en què va demostrar que tenia un talent imparable.

Els responsables de Mediaset Espanya no han parat fins a convèncer-lo perquè torni a Telecinco i li han donat una oportunitat brillant. Serà el conductor dels debats de la nova edició de Supervivientes, el concurs estrella de la cadena.

Paz Padilla està orgullosa de l'antic reporter, ja que ella va ser la primera a reconèixer que tenia una màgia especial.

L'expresentadora de Sálvame va acomiadar-se entre llàgrimes d'Aramendi l'últim dia que aquest va estar treballant al programa. Li va assegurar que tenia un futur brillant al davant i li va desitjar el millor en la seva nova aventura televisiva.

«Això no és un adeu, és una porta meravellosa que se t'obre, una oportunitat perquè tens talent i perquè vals molt. No sabem si tornaràs a Telecinco, però jo crec que tornaràs més gran, amb més experiència i amb més rellevància. Aquí estarem per tornar-te a rebre, no t'oblidis de nosaltres», li va dir Padilla mentre el periodista plorava sense consol.

Ion Aramendi va estar amb Paz Padilla set anys

Ion va estar treballant al costat de Paz set anys i, quan va abandonar el programa, tothom va notar que tots dos sentien un gran afecte.

Van gaudir d'una relació laboral impecable i fora de càmeres es van convertir en grans companys. La mare d'Anna Ferrer sabia que el reporter arribaria lluny, va ser la primera a apostar-hi i van prometre tornar-se a trobar.

Aramendi es va comprometre a retrobar-se amb els antics companys i, lamentablement, no podrà portar a la pràctica aquest desig. Padilla ja no està treballant a Telecinco, però tot fa pensar que està orgullosa pel que li ha passat al seu amic.

El presentador va començar conduint programes en una televisió autonòmica i actualment ha esdevingut una estrella nacional.

Imatge de Ion Aramendi.
Ion Aramendi ha triomfat a TVE i vol fer el mateix a Telecinco. | Europa Press
 

«Me'n vaig a presentar un magazín a ETB al setembre i he de deixar aquesta casa que ha estat la meva durant set anys. Vull donar les gràcies a Raúl i a Carlota que em van contractar i em van donar l'oportunitat. A David Valldeperas, a Adrián i Óscar que em van deixar fer el mico i als meus companys de redacció», va deixar anar abans de sortir de Sálvame.

Ion Aramendi i la seva fantàstica relació amb María Amores

Ion està casat amb Maria Amores i té tres fills amb ella. Gaudeixen d'un matrimoni perfecte i passen molt de temps junts.

El presentador està centrat en els seus projectes professionals, però el més important per a ell és la família i no ha descuidat els seus éssers estimats.

Paz Padilla potser tindria un tracte tan cordial amb Aramendi perquè tots dos comparteixen els mateixos ideals.

L'andalusa tampoc dona gens d'importància a la fama, per a ella el més fonamental és treballar en un lloc on se senti còmoda. Per això no està dolguda pel seu acomiadament de Telecinco, ja que els últims mesos van ser força convulsos.