Primer pla d'Anabel Pantoja tocant-se l'orella al plató de Sálvame Limón

Anabel Pantoja perd els papers amb dos fotògrafs: «Em cago en la vostra p*ta mare»

'Sálvame' ha destapat la veritable cara de la jove col·laboradora

A hores d'ara no hi ha dubte que Anabel Pantoja és una de les col·laboradores més estimades de l'univers 'Sálvame' i Telecinco. El seu carisma, naturalitat i espontaneïtat l'han convertit en una de les preferides dels espectadors. I és que riuen amb ella i li donen suport quan l'actualitat l'atropella.

No obstant això, ara la cosa podria canviar i la col·laboradora podria caure en autèntica desgràcia. La neboda d'Isabel Pantoja es va donar a conèixer en els mitjans per ser una mica innocent. Així es va guanyar una cadira als platós gràcies a la seva amabilitat.

Però ara, el seu passat podria enfonsar-la i deixar-la sense la seva principal font d'ingressos. El programa de les tardes de Telecinco va començar la tarda anunciant que tenien un contingut molt delicat sobre un dels tertulians del format.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un material que després vam descobrir que afectava directament Anabel Pantoja. La veritat és que ella desconeixia sobre què es tractava, però sí que tenia una pista que li havia donat Paz Padilla. Els fets van ocórrer l'any 2008, quan ella encara no formava part del món més mediàtic ni tampoc formava part de l'elenc de col·laboradors de 'Sálvame'.

Finalment, i bastant més tard de l'hora que ens havien promès, el programa es va llençar a emetre un material extremadament sensible i que danyava la seva reputació. Es tractava d'un vídeo gravat amb nocturnitat i traïdoria per dos fotògrafs, que s'encarregaven de seguir a Kiko Rivera en les seves festes nocturnes per Espanya.

El periodista Pablo González, més conegut com a 'Pablo El Calvo', ha enviat al programa un enregistrament on es pot veure a Kiko Rivera. Aquest es troba davant d'una discoteca i acompanyat de diversos amics entre els quals es troba la seva cosina Anabel Pantoja. Aquesta quan s'adona que hi ha càmeres gravant-los adverteix al seu cosí que li estan seguint.

Per si no fos prou, l'anima a dirigir-se cap als fotògrafs i un cop allà s'enfronta a ells de molt males maneres. Tanmateix, però, la presència de Kiko no causa prou goig. Així que Anabel decideix donar la cara pel seu cosí i seguir els seus passos per encarar als fotògrafs que intentaven gravar-los.

Però el que no sabien és que sense voler-ho, els estaven donant el contingut que buscaven. Enfrontant-se amb ells i donant-los unes imatges molt suculentes i que podrien interessar a qualsevol programa de cor de l'època. I és que Anabel va anar a totes, cagant-se en les mares dels professionals.

Insultant i superant límits que ara, la deixen a l'altura del betum. La col·laboradora no es reconeixia en aquestes imatges i demanava perdó als fotògrafs per la seva actitud. No obstant això, mantenia que les formes que van tenir ells de gravar no van ser gens bones.

I més sabent la situació en què es trobava Rivera. Però atenció perquè no tot és dolent. D'aquest mal tràngol ha sortit també una cosa positiva per Anabel Pantoja.

L'esperat acostament

El vídeo que pretenia ridiculitzar Anabel ha servit per a dues coses molt importants. La primera per demostrar la fidelitat que sempre li ha demostrat al seu cosí. El mateix que ara l'ha allunyat del seu costat en considerar que ha estat tèbia amb la disputa que ha protagonitzat el cantant contra la seva mare, la cantant Isabel Pantoja.

D'altra banda, Rafa Mora i que sempre acostuma a criticar i carregar contra Anabel. Ahir va voler posicionar-se al seu costat i donar-li suport indicant que sempre ha estat molt fidel al seu cosí. I que és injust intentar involucrar-la amb la part lletja del món de la nit.