URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Anabel Pantoja, espectacular amb un biquini molt especial: «Quin cu...!»

La neboda d'Isabel Pantoja demostra haver perdut els complexos amb la seva faceta més natural

Anabel Pantoja en una imatge molt somrient
Anabel Pantoja ha compartit una imatge que deixa molt clar que no té por a les crítiques | Instagram

Anabel Pantoja està vivint un dels seus millors moments. I no només en el professional sinó també en el terreny personal. La neboda d'Isabel Pantoja s'ha convertit en una revolució a Instagram arran de la seva última publicació on llueix d'allò més explosiva. Anabel sempre s'ha caracteritzat per ensenyar el seu cos sense complexos, però ara la col·laboradora de 'Sálvame' ha fet un pas més.

«Fa un parell d'anys no m'hauria posat aquest biquini»

Amb gairebé 1,2 milions de seguidors, la jove ha de fer front a tota mena de missatges dels seus 'haters', que no dubten a criticar el seu físic. Però la prima de Kiko Rivera ha après a fer cas omís a aquesta mena de comentaris i contraataca amb posats dels més provocatius demostrant que el que diguin d'ella no l'afecta.

«Fa un parell d'anys crec que mai m'hauria posat aquest tipus de biquini, que per cert m'encanta. Em veia ridícula, grossa, m'anava a veure tot el món i mira el que et regala ignorar la gent, el fet d'estar segura de tu mateixa, i sobretot veure't 'buenorra'! (És cert que he de baixar alguns quilos, perquè encara em crec que estic confinada... Igualment sóc aquesta que veieu)» escrivia Anabel Pantoja al costat d'un parell de fotos on llueix un biquini amb molt poca roba.

A la primera foto, la col·laboradora mostra com li queda la peça de roba per darrere, sense filtres ni trucs que dissimulin les seves imperfeccions. A la segona foto, veiem Anabel de cara. Així, la col·laboradora de 'Sálvame' Reivindica una vegada més el seu cos natural i demostra no tenir cap mena de por a les crítiques ni comentaris negatius que pugui rebre.

El seu atreviment ha tingut una resposta massiva dels seus seguidors que han aplaudit la seva publicació. «Quin culet» escrivia Adara Molinero, «'Pibón'» publicava Kiko Jiménez, «'Buenorra'» li escrivia l'entrenadora Vikika Costa.


Comentaris

envia el comentari