Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.

Anabel Pantoja gasta 2.000 euros per oblidar l'última traïció d'Omar Sánchez

Anabel ha començat una nova vida sense Omar Sánchez i no s'està privant de cap caprici

Anabel Pantoja, neboda de la tonadillera Isabel Pantoja, ha pres una de les decisions més complicades de la seva trajectòria personal. Assegura que trobar l'amor, passar per l'altar i formar una família ha estat el que ha estat perseguint molt de temps.

El problema és que la seva vida ha canviat i ara té un altre concepte: vol gaudir de la fama sense haver de retre comptes a ningú. I això ha suposat deixar enrere el que semblava el seu gran amor, Omar Sánchez .

Anabel va començar a treballar a la televisió sent un personatge secundari, però no va trigar a convertir-se en un rostre molt cotitzat. Ja no necessita el seu cosí Kiko Rivera ni la seva tia Isabel Pantoja, ja que ella té un poder mediàtic incomparable.

Per això la notícia de la seva separació d'Omar Sánchez, amb qui es va casar fa quatre mesos, està sent tan comentada.

Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.
Anabel Pantoja atravessa un moment delicat | Mediaset

Anabel promet que no hi ha terceres persones a la ruptura, simplement s'ha adonat que s'ha «desenamorat» i vol ser honesta. Els amics de la col·laboradora, entre els quals hi ha Belén Esteban, pensen que ha estat «molt valenta» en prendre aquesta decisió.

L'ex d'Omar no vol tornar a Sevilla, la seva terra natal, així que es quedarà a les Canàries i és allà on hi ha el problema.

La influencer sevillana ha estat batejada per 'Sálvame', programa en què col·labora, com «la Pantojita de Canarias». No vol sortir de l'illa perquè per a ella és «un paradís» que permet aïllar-se del món exterior i refugiar-se dels problemes que té a la televisió. Aquesta és una de les raons per les quals ha llogat un habitatge el preu del qual ronda els 2.000 euros mensuals.

Anabel, segons informen a 'Sálvame', viurà en una de les millors zones de les Canàries, en una urbanització no apta per a totes les butxaques. Gran part dels seus veïns són estrangers, així que podrà gaudir d'una privadesa que no tenia al costat d'Omar Sánchez. La nova llar té un ampli jardí amb piscina i barbacoa i les habitacions són molt espaioses.

Anabel Pantoja esclata després de conèixer la traïció

Anabel Pantoja porta molt de temps treballant al món de l'espectacle i sap perfectament que hi ha molta gent motivada per certs interessos.

Té por que algú s'acosti al seu exmarit Omar Sánchez per proposar-li una cosa compromesa que acabi sortint a la llum. De moment desconfia de dues persones: Alexia Rivas, col·laboradora de Telecinco, i Rocío Amar, antiga participant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

Primer pla d'Omar Sánchez
Omar Sánchez ho està passant malament per la ruptura | GTRES

Rocío Amar assegura que Omar Sánchez va intentar tenir un romanç amb ella mentre encara estava sortint amb la neboda d'Isabel Pantoja. Suposadament tot va passar en el comiat de solter del canari, quan aquest va veure Rocío i no es va resistir als seus encants. La jove assegura que ella no hi va voler tenir res perquè sabia que estava a punt de passar per l'altar.

Els col·laboradors de 'Sálvame' s'han quedat força sorpresos en descobrir la presumpta traïció de Sánchez, però aquí no queda tot. El surfista manté una amistat especial amb Alexia Rivas, cosa que molesta molt Anabel, però ell no ho està tenint en compte. Segons les darreres informacions, Alexia té pensat fer un viatge a les Canàries per passar uns dies amb el seu amic.

Anabel Pantoja desferma el caos amb el seu elevat ritme de vida

Anabel guanya diners per moltes vies: treballa a la televisió, té diverses empreses, exerceix d'influencer a Instagram i dissenya les seves pròpies joies. Es poden permetre certs capricis, per això s'ha mudat a una de les urbanitzacions més exclusives de les Canàries. La sevillana vol començar una nova vida i estar lluny dels problemes que genera la relació amb Omar Sánchez.

La neboda d'Isabel ha demanat que al seu exmarit «no li fregui ni l'aire» i assegura que ella sempre hi serà per protegir-lo. Tot fa pensar que prefereix mirar cap a una altra banda i no tenir en compte l'existència ni de Rocío Amar ni d'Alexia Rivas. Caldrà esperar un temps per veure quant dura la paciència.