Anabel Pantoja posa con una gran sonrisa en un photocall del parque Warner Bros

Anabel Pantoja es fa fotos sense roba i la reacció d'Omar descol·loca a tots

Anabel Pantoja i Omar Sánchez tenen problemes

Anabel Pantoja s'ha convertit en una de les cares més cotitzades després que Kiko Rivera carregués durament en contra seva. La col·laboradora no ha entrat en discussions sense sentit, actitud que l'ha convertit en la guanyadora de la batalla familiar.

La tertuliana ha aconseguit guanyar-se el favor del públic i els seus seguidors admiren tot el que fa, sobretot a Instagram. Acaba de publicar unes imatges molt especials, a Hondures, mentre Omar era a 'Supervivientes'.

Omar Sánchez va decidir acomiadar-se de l'anonimat i participar en el famós programa de Telecinco, cosa que va despertar un autèntic enrenou. La parella va demostrar estar molt unida i després d'aquesta aventura televisiva es van casar a l'illa La Graciosa.

Omar Sánchez, nuvi d'Anabel Pantoja, després de guanyar el joc de l'líder a 'Supervivientes'

Anabel té un gran talent en el món de les xarxes socials i sap perfectament quin contingut pot generar controvèrsia. Ha compartit una imatge sense roba que no ha trigat a fer-se viral, tot i que el més estrany ha estat la reacció d'Omar.

El surfista sempre s'ha caracteritzat per ser massa pacifista, ja que no li agrada entrar en conflictes que puguin embrutar el seu nom. No obstant això, després de l'últim atreviment de la sevillana, ha fet un canvi i tothom analitza les seves paraules

Anabel Pantoja perd la vergonya: «El que veus»

Anabel va ser molt clara quan es va conèixer la participació d'Omar Sánchez a 'Supervivientes 2021': volien diners per comprar una casa. Un atreviment que no va ser ben vist per molta gent i van acusar el jove d'aprofitar-se de la fama de Pantoja.

Sánchez ha demostrat que només estava interessat a fer negoci, ja que no vol saber res del món de la fama. Volia estalviar per crear una empresa de surf i comprar-se una casa amb la seva dona, ja que estaven vivint de lloguer a Canàries.

La neboda d'Isabel no es va cansar de repetir que Omar era de fiar, ja que mai havia traït cap membre dels Pantoja. Té informació sobre molts d'ells, però mai ha parlat amb cap periodista per evitar problemes.

La col·laboradora ha publicat una fotografia sense roba a Instagram amb un text bastant atrevit: «El que veus». La reacció d'Omar no s'ha fet esperar i la veritat és que tothom analitza les seves paraules al detall.

Omar Sánchez envia un missatge enverinat a Anabel

Després que Kiko l'acusés de ser la mà negra de Cantora i de manipular Isabel, la col·laboradora no deixa de ser notícia. Però els defensors asseguren que tot és mentida.

Omar Sánchez és el seu pilar fonamental en aquesta etapa tan controvertida i no ha parat de lluitar perquè sigui feliç. A la fotografia atrevida que ha penjat, li ha escrit: «Tu despullada i jo passant gana a Hondures».

La imatge es va fer a la famosa illa mentre el canari participava a 'Supervivientes 2021'. Cal recordar que Pantoja el va anar a veure i van protagonitzar un dels moments més tendres i divertits de l'edició.

Ara s'han convertit en una de les parelles més estimades de la televisió, tot el contrari del que passa amb alguns membres de la família. És possible que hi hagi algun tipus de gelosia o enveja i per això atempten contra la seva felicitat.

El gran suport d'Anabel és el seu marit, tal com demostren sempre. De moment, no tornarà a la televisió perquè no està preparada per fer front a la polèmica.