Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

Anabel Pantoja s'enfonsa en descobrir si la seva tieta pot tornar a la presó

La col·laboradora de 'Sálvame' no ha pogut reprimir les seves llàgrimes

Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano
La col·laboradora s'ha esfonsat en directe a 'Sálvame'   | Telecinco

El treball d'Anabel Pantoja a la televisió segueix estant vinculat a tot el que passa a la seva família, un fet que li està comportant problemes a la feina per part dels seus companys, que consideren que no és clara i que amaga informació. També per l'altre costat, la seva família comença a desconfiar d'ella, i la deixen de banda quan es tracten temes importants i que no comparteixen amb ella per por que ho acabi explicant en el seu programa, o bé que s'acabi filtrant per boca d'algun dels seus companys de confiança.

Ahir es va publicar una nova entrevista de Kiko Rivera a la revista 'Lecturas', i en la qual torna a afegir molta més llenya al foc, deixant clar que la relació amb la seva mare és del tot irreconciliable.

La portada de la revista recull un titular molt clar, on el cantant afirma que la seva mare li deu tres milions d'euros, però que no la vol veure entrar a la presó. Lògicament, aquestes paraules han estat recollides a 'Sálvame', i Anabel ha hagut de dir la seva. La cosina de Kiko ha considerat de molt dures les paraules del seu cosí, i també considera que ara estan més lluny que abans d'acostar postures.

Així i tot, el pitjor encara estava per arribar i el programa li tenia una sorpresa preparada a Anabel que li ha acabat provocant una mala estona. En aquesta, Jorge Javier Vázquez ha donat pas a l'advocada Montse Suárez, qui acostuma a participar regularment a 'Sálvame', per explicar amb un vocabulari més o menys estàndard els càrrecs penals que podrien recaure sobre dels famosos, i que estan a esperes de conèixer presumptes càrrecs legals.

La pregunta era molt clara. Pot Isabel Pantoja tornar a ingressar a la presó? La lletrada ha sigut molt directa i ha dit que això és molt difícil, ja que només podria arribar a succeir si la cantant tingués antecedents recents.

En el seu cas i com tothom sap, sí que compta amb antecedents penals i que, a més, la van fer ingressar a la presó, però aquests ja haurien prevalgut i pel que sembla, no tindrien continuïtat ni eficàcia per contribuir a l'ingrés de la 'tonadillera' en presó.

Isabel Pantoja podria veure's obligada a vendre algunes de les seves propietats

Davant d'això, Anabel Pantoja no ha pogut contenir les llàgrimes, al·legant que ella no entén de lleis i que s'alegrava de sentir que la seva tia no tornaria a entrar a la presó per aquest assumpte. Jorge Javier Vázquez li ha preguntat si ha recordat temps passats, quan Isabel Pantoja va ingressar a la presó.

Ella ha reconegut que aquesta etapa va ser molt dura per a tota la família i que va anar a veure a la seva tia totes les vegades que va poder i que, encara avui dia, segueix recordant molts d'aquests moments. A més, Anabel afirma que era molt pitjor la tornada d'aquestes visites que l'anada.

D'altra banda, Montse Suárez ha dit que encara que la cantant no torni a entrar a la presó, sí que haurà de fer front a problemes econòmics importants, obligant-la així a vendre algunes de les seves propietats per estar al dia amb hisenda i després també amb el seu fill, que recordem, segueix a l'espera que se li aboni la seva part de l'herència.

Així doncs, seguim a l'espera de saber quan es farà efectiva la tornada de la cantant a la televisió per acabar complint amb el contracte que tenia i que l'obligava a realitzar una tercera i última intervenció, segurament amb una entrevista en exclusiva i en horari de màxima audiència.