Foto d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja ja no és capaç de negar la crisi que la porta als braços del seu ex

Anabel no pot amagar que la relació està malament

Anabel Pantoja no ha tingut unes setmanes fàcils després que tornés a Espanya procedent de Supervivientes. Al reality en què va passar prop de tres mesos, va veure com li va canviar la vida tot d'una. La veritat és que es va enamorar bojament d'un dels participants de l'edició.

Només veure l'esgrimista Yulen Pereira, Anabel no va poder reprimir els seus sentiments. La seva història d'amor amb l'esportista va començar a foc lent, però de forma constant.

El cas és que Anabel venia de trencar feia pocs mesos amb el seu encara marit, Omar Sánchez. I sabia que li podia retreure certes actituds a la televisió una vegada que tornés a Espanya.

Es complica la relació entre Anabel Pantoja i Yulen després de la gran esbroncada

La veritat és que després de tornar a la vida real, Anabel va sorprendre en retrobar-se a Déjate querer amb el windsurfista canari. Cosa que va molestar molt a Yulen, que ja s'havia declarat com a nuvi de la sevillana feia unes setmanes.

La realitat és que, després d'aquell cara a cara entre la sevillana i l'home amb qui va estar els darrers quatre anys, Anabel es va voler oblidar de tot. Se'n va anar amb la seva actual parella de vacances a Egipte.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez
Omar Sánchez, tema de discussió entre Anabel Pantoja i Yulen Pereira | CatalunyaDiari

A tots dos els va enamorar el país de les mòmies i els faraons. Van intentar oblidar la crisi que van tenir després que l'exsupervivent posés ullets a Omar en un plató de televisió.

Després del seu viatge a Egipte, tots dos van posar rumb a Eivissa, una illa on, casualment, també hi havia Omar Sánchez i la sorprenent nova parella del canari, Raquel Lozano. La veritat és que una illa com Eivissa té certs locals de moda selectes on els famosos solen acudir de forma habitual.

En un d'ells, les dues parelles es van trobar en un moment incòmode que van captar les càmeres de Sálvame.

I és que quan Anabel Pantoja i Yulen van arribar al famós local eivissenc, van haver de sortir-ne corrents. Ho van fer després de veure que l'altra parella era al mateix lloc, i aquí es va produir una gran esbroncada entre la sevillana i l'esgrimista.

La sevillana, 'pillada' confessant els motius de l'esbroncada

A més, Yulen va saber que Anabel encara se seguia enviant missatges amb el seu ex. I Sálvame va poder gravar unes imatges on apareix Anabel traient tota la seva ira arran d'aquesta discussió.

«Jo li he dit a ell, no me'l puc trobar de cara», deia Anabel Pantoja al seu amic Juan referint-se de manera directa a Omar. A més, en una altra imatge s'aprecia com Anabel està explicant que a Yulen no li ha semblat gens bé que segueixin parlant en privat.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja incomoda molt a Yulen Pereira | Telecinco

«He anat a parlar amb ell i em diu, ja sé que parlàveu. Però, per descomptat, doncs mira, sí. M'he preocupat, li he trucat a ell», exposava Anabel al seu amic.

Així solucionen la seva greu crisi Yulen i Anabel

Després d'aquesta picabaralla, la parella va decidir fer plans per separat durant un dia sencer. Anabel Pantoja se'n va anar amb els seus amics a passar el dia lluny de Yulen i aquest va fer el mateix amb altres coneguts de l'esportista.

Per sort per a ells, la relació sembla que torna a anar per bon camí després d'haver-los vist viatjar a una altra illa de les BalearsMenorca.

En una de les illes més boniques del nostre país, tots dos semblen haver tornat a trobar la calma. I tot després d'aquell dia en què semblava que tot es trencaria per sempre.