Kiko Rivera

Kiko Rivera revela què sent per la nova xicota després de la notícia de l'embaràs

Kiko podria haver comès un error que li sortirà molt car

Kiko Rivera pertany a una de les famílies més mediàtiques de la crònica social. Per això està acostumat a cridar l'atenció dels mitjans. Sempre ha tingut molt bona premsa, però, últimament, ha hagut de donar resposta a conflictes molt seriosos. Li ha plantat cara a dues persones força estimades: Anabel i Isa Pantoja, totes dues col·laboradores de Telecinco.

Kiko Rivera ha perdut molts amics i la seva última decisió no ha fet més que empitjorar-ho tot; l'enrenou no trigarà a esclatar. Segons el periodista Kike Calleja, ha traït la seva cosina perquè ha escrit un missatge a Omar Sánchez. Suposadament aprova la relació que el surfista manté amb la seva nova xicota: Raquel Lozano, una exconcursant de Gran Hermano.

Foto d'Omar Sánchez i Raquel Lozano
Kiko Rivera s'ha posicionat | Europa Press

Kiko, seguint la informació aportada a Sálvame, no està d'acord amb el comportament d'Anabel Pantoja i així ho ha manifestat. S'ha assabentat que vol quedar-se embarassada de Yulen Pereira i considera que està anant massa ràpid. El DJ s'hauria posat en contacte amb Omar per donar-li ànims, cosa que no li deu haver agradat gaire a la influencer.

Kiko coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle i està al corrent de tots els rumors; sap què està passant. Un testimoni ha parlat amb el programa Socialité i ha assegurat que la neboda d´Isabel Pantoja vol tenir un nadó aviat. Ella mateixa ha reconegut que Yulen la motiva a ser mare, detall que el DJ no s'hauria pres gens bé.

Rivera, sempre seguint la informació aportada a Sálvame, ha escrit un text declarant el que sent per la parella d'Omar Sánchez. Entén perfectament que el canari hagi refet la seva vida sentimental i l'ha animat a continuar amb els seus plans. L'exmarit d'Anabel s'ha convertit en el concursant estrella de Pesadilla en el Paraíso, el nou concurs de Telecinco.

Kiko Rivera ha de donar explicacions com més aviat millor

Kiko va vendre una entrevista a la seva revista de capçalera carregant durament contra la seva cosina i la va acusar de ser poc honesta. Des de llavors, la relació amb ells ha canviat força, abans eren com germans i ara estan molt distanciats. Anabel ha confessat que aquest problema l'ha fet plorar molt, ja que sempre ha estimat el sevillà.

Kiko Rivera amb un mocador al cap.
Kiko Rivera és conscient del que està passant a la seva família | Instagram

«Kiko s'ha posat en contacte amb Raquel Lozano i amb Omar Sánchez, han tingut una conversa molt llarga i els ha mostrat  el seu suport». Kike Calleja assegura que ha confirmat la informació perquè ha pogut parlar amb el marit d'Irene Rosales. Les seves fonts són exactes i està en disposició d'afirmar que Sánchez té un nou aliat a la família.

El fill d'Isabel Pantoja està cansat de suportar rumors que no s'ajusten a la realitat, però tampoc no pot fer res per aturar-los. Fa uns mesos, tenia molt de poder a Telecinco perquè comptava amb el beneplàcit dels periodistes més forts, però ja no. Des que va revelar un suposat intent de suïcidi de la seva germana Isa, tot ha canviat: ningú no s'atreveix a donar-li tot el seu suport.

Kiko Rivera ha fet un esforç per la família

Kiko té tres fills que són la debilitat d'Anabel i mai no ha condicionat aquesta relació perquè la influencer té debilitat per ells. Els diu «els meus nebots» i sempre que pot els fa una visita, cosa que ha despertat la curiositat de molts. Ella sempre havia dit que no volia ser mare, però, des que coneix Yulen, ha canviat d'opinió.

Rivera, en comprendre que les notícies que genera la influencer poden ser doloroses, ha parlat amb Omar i li ha confessat el que pensa. Aprova la seva relació amb Raquel i més després d'adonar-se que la Pantoja està disposada a portar un nen al món. El problema és que la família no està gaire consolidada i qualsevol fractura podria provocar una discussió sense retorn.