Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores desobeeix al seu pare malgrat l'ultimàtum a Manuel Bedmar

Rocío Flores ha fet el que li ha vingut de gust sense pensar en les conseqüències

Rocío Flores, a la guerra entre els seus progenitors, sempre s'ha posicionat al costat del seu pare, pel qual 'perd la xaveta'. Tot i això, no sempre segueix els consells i indicacions que ell li dona. Bona mostra d'això és que ara l'ha desobeït pel que fa a la seva relació amb Manuel Bedmar.

Sembla que la jove i el seu xicot han viscut una petita crisi i ella va rebre el consell paternal de mantenir-se allunyada de la premsa de donar un ultimàtum al seu noi sobre les declaracions públiques. Tanmateix, no n'ha fet cas i ha aparegut amb ell com si no hagués passat res.

Rocío Flores continua amb Manuel

La filla d'Antonio David va veure fa uns dies que Bedmar va fer unes publicacions a les xarxes socials que la van posar al punt de mira. En concret, ell, que estava malalt a casa, no va dubtar a retreure-li que se n'anés de fira en lloc d'estar al seu costat. La va deixar en evidència de manera pública destacant que era una egoista i mala parella.

Això, lògicament, no va agradar al pare de Rocío, que tem que el seu gendre, en qualsevol moment, pugui trencar la relació i asseure's en un plató per parlar de la família. Per això, possiblement, li va aconsellar a la seva filla que parés els peus al seu xicot i que l'advertís sobre el que publica. És més, segur que li va indicar que evités mostrar-s'hi per evitar tenir el focus mediàtic sobre ells.

Rocío Flores i Manuel Bedmar
Rocío Flores i Manuel Bedmar reapareixen junts com si no hagués passat res. | INSTAGRAM: MANUELBEDMAR14

No obstant això, la jove Flores ha desobeït completament el malagueny. No ha dubtat a passejar-se amb el seu xicot per Marbella com si no hagués passat res entre ells. Se'ls ha vist molt acaramel·lats, còmplices i tenint tota mena de gestos afectuosos.

D'aquesta manera, han intentat deixar de manifest que l'enuig entre ells ja és cosa del passat, que han solucionat el problema. Fins i tot, ella ha volgut que quedés molt clar que no són certs els rumors de ruptura. Per aquest motiu, malgrat que ara és molt exigent amb el seu perfil d'Instagram, ha tornat a compartir una fotografia amb Manuel. Exactament, n'ha pujat una on apareixen besant-se preparats per assistir a una boda.

Història d'Instagram on Rocío Flores besant-se amb Manuel
Rocío Flores ha compartit aquesta fotografia per deixar clar que la seva relació continua endavant. | ROCÍO FLORES @ROTRECE

Rocío Flores i la seva complicada situació sentimental

La neta de Rocío Jurado ha viscut aquests dies un conflicte amb el seu xicot per això que va passar amb la fira i les publicacions d'ell. Sembla que ho han solucionat, però és un problema més que se suma als constants que han tingut els últims mesos.

Aquest any ha estat especialment complicat per a la parella i els ha portat a estar a un pas de la separació. El motiu és que van començar a aparèixer a la televisió testimonis de noies amb què suposadament Manuel havia estat deslleial a Rocío. Noies que no van dubtar a mostrar com a proves missatges que ell els havia enviat, alguns dels quals incloïen fotos.

Així mateix, les suposades amants van arribar a afirmar amb rotunditat que ell els havia arribat a confessar que seguia amb Flores per interès. Sí, perquè considerava que aquesta relació podia ajudar-lo econòmicament i donar-li la possibilitat de gaudir d'un bon futur.

Aquí no ho va quedar tot. També, van saltar rumors que indicaven que la filla d'Antonio David podia haver iniciat un idil·li amb un altre noi. En efecte, amb l'influencer Javier Terrón. Tanmateix, la parella va decidir fer callar totes les xerrameques com ha fet ara, apareixent junts com si no hagués passat res.