Primer pla de María Patiño

María Patiño avergonyeix al seu marit en demanar-li que li ho ensenyi en directe

Maria ha viscut un moment sexual i surrealista a 'Sálvame'

María Patiño es posa al capdavant de Sálvame diverses vegades durant la setmana i, els últims dies que ha presentat, ha passat alguna cosa. Podem dir que això que ha passat és realment surrealista i també d'alt contingut sexual. Ella i els altres col·laboradors han donat peu a un instant que haurà avergonyit el marit de la gallega.

En concret, dos integrants del programa han començat a discutir pels seus membres virils i, al final, un ha decidit ensenyar-lo.

María Patiño dona peu al controvertit moment a Sálvame

La presentadora de Socialité ha estat testimoni durant Sálvame Sandía d'un moment inaudit. S'ha produït una picabaralla entre Rafa Mora i Carlos Lozano en què s'han atacat per la mida dels seus membres i pel seu físic. Ha estat el segon el que li ha dit al seu company: «Ensenya el penis», a més d'indicar-li que havia augmentat de pes.

Primer pla de Rafa Mora
María Patiño s'ha enfadat molt per la discussió entre Rafa Mora i Carlos Lozano. | Europa Press

«A la Sálvame Snow Week, vas dir que no el tenies gaire gran, normalet». Unes paraules que van ofendre el valencià, que va respondre: «Tu i jo no ens podem mesurar d'igual a igual. No em molesta que em diguis que la tinc normaleta perquè és mentida i tampoc que estic gros, perquè en això tens raó».

Maria s'ha mostrat molt ofesa per la situació. Per això, ha decidit intervenir: «Veure dos nois fent referència que si els músculs i el penis és petit o gran… puf».

Les paraules d'ella no han lligat caps, al contrari. Carlos i Rafa han continuat enfrontant-se per la mida del seu membre viril i això ha comportat que es produís el moment més indescriptible de la tarda.

Patiño ha vist que Carmen Borrego ha pres la paraula per acabar amb la discussió dirigint-se a Mora. A aquest li ha dit: «Si vols, et repto a una cosa: marxem fora i me l'ensenyes». I ell ha acceptat perquè no volia que quedés la idea que el seu penis no és gran.

Tots dos s'han dirigit a la cambra de bany i li l'ha mostrat allà, davant la cara d'incredulitat i estupefacció de la presentadora. Després d'això, la germana de Terelu ha dit: «Home, molt gran no és, prou normalet».

María Patiño i els seus moments 'sexuals' a Sálvame

La dona de Ricardo Rodríguez no només ha viscut aquest moment picant en un plató. En tots els anys que hi treballa, ha tingut altres instants també en aquesta línia. Per exemple, el 2020, va arribar a confessar els seus fetitxes sexuals.

Maria va revelar als seus companys i a l'audiència que «a mi m'agrada menjar els peus, xuclar-los». Una confessió que va portar Jorge Javier a manifestar: «No ho hauria pensat mai això per com ets d'escrupolosa». I ella va respondre: «Per menjar soc escrupolosa, però quant a la resta, menjo de tot. Això sí, no a qualsevol. No vaig xuclant els peus a la gent. M'agrada xuclar-los jo, no que me'ls xuclin».

Així mateix, no hem d'oblidar que el darrer octubre es va ruboritzar parlant a Socialité de la suposada atrafegada vida sexual de Joan Carles I. Després de conèixer que té un membre viril gran i que és molt fogós, va exposar: «Quina calor! Mai no m'ho hauria imaginat. La vida dels Borbons dins i fora del llit és fascinant».