Primer pla de Laura Matamoros

Laura Matamoros, ingressada a l'hospital i amb la família preocupada pels bebès

Matamoros hi ha ingressat inesperadament per sotmetre's a una operació

Laura Matamoros està tenint un estiu molt mogut. La influencer ha passat els seus mesos de calor essencialment descansant, a la platja i gaudint de les seves amigues. Set mesos després de ser mare, la filla de Kiko Matamoros està vivint un moment inesperat a la seva vida.

Recentment, s'ha fet públic que s'ha donat una nova oportunitat amb l'home de la seva vida i el pare dels seus fills, Benji Aparicio. La Laura i Benji sorprenien tothom anunciant la seva ruptura, poques setmanes després del naixement del seu segon fill. Ja era l'enèsima vegada que intentaven reflotar la relació, afligida per «diferències irreconciliables» que s'anaven produint una vegada i una altra.

A Laura no li agrada gaire explicar les seves intimitats familiars. Des que tanqués la seva etapa televisiva, en què va participar en alguns realities i es va veure embolicada en polèmiques televisives, ha optat per un altre camí. Ha preferit centrar-se en la seva carrera com a influencer, amb el milió de seguidors que té a Instagram.

També ha preferit deixar al marge de la popularitat els seus dos fills, Matías, que té 4 anys i Benji Jr., que encara no en té un. Ja s'encarrega, però, Kiko Matamoros, el pare de Laura, de donar compte de les notícies importants que succeeixen a la vida de la seva filla.

Així doncs, Kiko ha estat el que ha confirmat de manera oficial que Laura i Benji tornen a ser parella o que la seva filla va donar a llum el seu bebè. El que ningú no esperava és el que acaba de passar i que ha portat Laura directament a l'hospital.

Laura Matamoros al llit d'un hospital
Laura Matamoros operada inesperadament. | Instagram

Laura Matamoros ingressa a un hospital per sotmetre's a una operació

En aquest cas, ha estat Laura qui ha publicat una fotografia que ha preocupat tothom. Visiblement cansada i estirada al llit d'un hospital, deixa veure que s'ha sotmès a alguna mena d'operació força complexa. Així doncs, es veuen diverses benes a la zona toràcica del seu cos i amb un críptic missatge apunta que «avui estic així, descansaré uns dies i us explico tot».

La Laura agraeix a una doctora de medicina estètica el «tracte i treball amb mi». No ha revelat en cap moment què li ha passat i el perquè de la intervenció, però tot apunta que s'ha sotmès a algun tipus de retoc a la zona del pit.

En qualsevol cas, Laura ha hagut de deixar els seus dos petits a casa, suposem que amb el seu pare o amb algun familiar proper.

Les intervencions de Laura Matamoros

Laura Matamoros, a diferència del seu pare, mai no s'ha esplaiat explicant les intervencions estètiques a què s'ha sotmès. Sí que ha deixat veure a les seves xarxes socials que li agraden els retocs mínims, principalment a la zona de la cara, però poc més. Un dels seus últims tractaments va ser al maig i va consistir a infiltrar-se àcid hialurònic als pòmuls per realçar la forma del seu rostre.

La germana d'Anita Matamoros mai no havia manifestat estar descontenta amb l'aspecte o la mida dels seus pits. No ha comptat encara que l'operació inclou farciment per augmentar el volum o només és per reafirmar la zona després de dos embarassos.

La seva germana petita sí que va confessar haver-se sotmès a una operació de reducció de pit. També el seu altre germà, Diego, és força addicte a les operacions per millorar la seva imatge. Glutis, abdominals o cara són zones que el jove ja s'ha retocat al quiròfan.

Laura Matamoros, doncs, començarà la tardor de manera força diferent de com va començar l'estiu. Torna amb el seu xicot i tindrà una nova silueta.