Anabel Pantoja en directe a 'Sálvame' des de les Canàries a través d'Skype

Nou cop per a Anabel Pantoja: Les seves joies destenyeixen i són de mala qualitat

Kiko Hernández ha rebut desenes de queixes per part de compradores disgustades per la manca de qualitat dels productes

En els últims mesos, Anabel Pantoja està vivint la part més amarga de la popularitat. Els seus negocis estan deixant de ser idíl·lics i la seva línia de joies li està deportant moltes més desgràcies que beneficis. En un primer moment, i sempre tenint en compte la versió de Belén Esteban, els propietaris de la marca de joies van ordir un pla per enfrontar-les públicament i així promocionar els productes de manera gratuïta, encara que per això hagin de malmetre entre la bona amistat que hi havia entre elles.

Dimarts es va obrir un nou meló a 'Sálvame' gràcies a una investigació que va aportar Miguel Frigenti i que va decidir compartir amb l'audiència del programa. En aquest informe, es revelava que Anabel Pantoja i la seva marca estaven venent peces de bijuteria per un import superior als quaranta euros, quan realment es poden trobar en plataformes com a 'Aliexpress' per menys de set euros.

Això va deixar a Anabel en una posició molt complicada i sense saber massa com escapar d'aquesta trampa, que, a més, va haver de defensar-se sola perquè ja no comptava amb el suport de la seva amiga Belén i que no havia entès com la seva examiga havia seguit treballant amb la marca després de la que van formar entre elles.

Ahir, Kiko Hernández va demanar pas per donar veu a un seguit de testimonis que li estan arribant al seu telèfon mòbil, i aquests ataquen sense pietat a Anabel i la seva marca de bijuteria. Algunes compradores es queixen i carreguen contra les joies de manera despietada perquè són de molt mala qualitat i la gent està farta.

Els testimonis es queixen del preu de les peces, un preu que a més no s'equipararia a la qualitat que mostren. Una senyora explicava com les joies havien començat a destenyir-se al dia d'usar-les, perdent el color daurat amb què es presenta i que, segons sembla, no té res a veure amb el bany d'or que afirmen que conté.

Un altre testimoni explica que les joies són de joguina i que es trenquen només amb mirar-les. Davant d'això, la usuària va voler contactar amb l'empresa de joies i l'únic que ha rebut són llargues i cap solució per poder compensar el desastre de compra que ha realitzat.

De moment, la col·laboradora no s'ha pronunciat sobre la manca de qualitat de les seves joies, però ho va fer en els darrers minuts per donar el seu punt de vista sobre la nova polèmica.

Anabel està farta dels responsables de la línia de joies

Encara que Anabel fa tres anys que està vinculada amb l'empresa que distribueix les seves joies, no ha estat fins a les darreres setmanes quan aquest contracte ha començat a comportar-li problemes. D'una banda té la polèmica que es va destapar amb la seva amiga Belén Esteban i, ara, la investigació descoberta per 'Sálvame' en què es demostra que les joies que Anabel ven a través d'aquesta marca, es poden trobar en altres portals per menys de deu euros.

Des del primer moment Pantoja va anunciar que tenia pendent una reunió amb els propietaris de l'empresa en la qual haurien d'explicar-li tot el que ha passat, i després, seria ella la que decidiria per on ha de seguir el seu perfil empresarial. De moment, la col·laboradora segueix lluint les joies de la marca i les promociona a les seves xarxes, per la qual cosa creiem que entre els seus plans no està el fet de trencar la seva vinculació amb els creadors de bijuteria.

No sabem si és casualitat o no, però si accedim al web on es venen les joies de la neboda d'Isabel Pantoja, podem veure que s'han activat unes rebaixes en alguns dels productes de la col·laboradora. Potser per por que aquesta acabi trencant la col·laboració i no puguin tornar a comercialitzar aquestes mateixes peces amb altres 'influencers'.

En el cas de Belén Esteban, la col·laboradora ha demanat que no tornin a utilitzar els seus dissenys amb altres personalitats i que també deixin d'utilitzar les seves imatges per promocionar les joies.