Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja, disposada a fer el pas definitiu amb Omar Sánchez

La neboda d'Isabel Pantoja ha d'aclarir els seus sentiments

Anabel Pantoja ha arribat al seu límit, i és que és innegable que la 'influencer' sent una cosa molt forta per Yulen Pereira. Des que van arribar a Hondures, l'atracció que senten l'un per l'altre és més que evident, però sembla que la Pantojita no s'atreveix a fer el pas.

Potser, perquè tem el mal que li pot causar al seu ex, Omar Sánchez, que l'espera a casa. Tots dos van acordar mantenir una llarga conversa a la tornada, però sembla que Anabel no acaba d'aclarir els seus sentiments.

Anabel Pantoja està molt confosa respecte dels seus sentiments | Mediaset

«Quina necessitat tinc d'estar així, que m'aixeco als matins i sembla que algú se m'ha mort?», es lamentava Anabel davant l'absència del professional de l'esgrima, que ha estat enviat a una altra part de l'illa.

Mentre que, per la seva banda, Yulen també reconeixia obertament que comença a sentir coses per la 'sobriníssima'. «Anabel és una persona que aquí amb ella he sentit coses que fa temps que no sentia i això no és un secret», reconeixia.

No obstant això, sembla que Pereira encara no se sent preparat per entrar de ple al món dels Pantoja. «Ara mateix no em veig a Cantora», confessava amb sinceritat. A més, tampoc comparteix la idea de tenir un fill properament: «La conec fa poc i res».

Imatge de l'esportista Yulen Pereira concursant a Supervivientes 2022
Yulen Pereira se sentia atret per Anabel Pantoja | Mediaset

Una cosa davant la qual Kiko Matamoros li recomanava: «Si no t'agrada que t'afanyin, oblida't d'Anabel. Has de veure com té el cap. Davant de càmeres fa una cosa per no fer mal a Omar, però darrere està fent una altra».

En opinió del tertulià, Anabel encara té molt present el seu marit pel que fa a no voler fer res que el molesti. Així, sembla que Yulen no s'ha atrevit a fer el pas «perquè ella ha dit que no pot fer-ho».

Anabel Pantoja, incapaç de decidir-se entre Omar i Yulen

D'aquesta manera, Omar Sánchez continua jugant un paper molt important en les decisions i la vida de la seva exdona. I, al cas de tot el que està passant a Hondures, es dedicava a comentar a les xarxes socials: «De vegades és millor respirar profund i no dir res». Una indirecta a la Pantojita?

D'altra banda, Anabel també deixava entreveure que li faria moltíssima il·lusió que fos la seva mare la que vingués a visitar-la a 'Supervivientes', sense esmentar Omar en cap moment.

Anabel Pantoja i Omar el dia del casament | GTRES

«Li ensenyaria tota aquesta illa, el meu llit, la meva cuina… I poder gaudir amb ella una estoneta aquí», comentava sobre aquesta visita tan esperada.

I és que la neboda d'Isabel Pantoja és conscient que hi ha una mínima possibilitat que sigui Omar la persona que viatgi fins a Hondures. Per això ha reiterat el desig que vol i necessita veure la seva mare. A més, queda clar que un 'reality' no seria el lloc més idoni per a una reconciliació.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez caminant pel carrer
Anabel Pantoja segueix pensant en Omar i el mal que li pot fer | GTRES

Merchi, la mare d'Anabel, també deixava molt clara la seva postura: «Crec que s'ha forjat una bonica relació d'amistat», opinava sobre la seva relació amb Yulen.

«Crec que ella necessita un lloc per refugiar-se i en aquest cas ha empatitzat amb Yulen, s'ha encapritxat. I ell amb ella», prosseguia. Tot i això, manté l'esperança que la seva filla es reconciliï amb Omar.

«M'agradaria que tornessin, perquè per a mi seria ideal. Em quedaria amb els dolors que tinc si tornessin», admetia.

«No hi ha persona més bona que ell. Quan va prendre aquesta decisió per alguna cosa seria, a l'illa es passen moltes coses pel cap, passen moltes coses. Jo mateixa a Omar li he dit que faci la seva vida, ara estan separats i he dit que agafi el que li vingui», explicava.

«Omar si s'enamora d'Alexia, de Pepita... em faria el mateix, si és feliç, estaria encantada, que m'agradaria que estigués amb la meva filla, doncs sí», assegurava.