Primer pla de Mónica Carrillo

Mónica Carrillo envia un missatge a la seva xicota després de setmanes sense veure-la

Mònica fa una declaració d'amor en català

Mónica Carrillo és, sens dubte, una de les periodistes més reconegudes d'Antena 3. Forma un equip perfecte amb Matías Prats. Simpàtica i senzilla, aconsegueix complementar-se amb el seu company de plató.

La valenciana ja fa uns quants anys que treballa a la cadena. De fet, ha aconseguit que els informatius siguin els més vistos del país. I en això ella té gran part a veure.

No obstant això, gairebé no se'n coneix res de la seva vida privada. Tracta de ser molt discreta en tot moment. Des de fa temps se sap que manté una relació especial amb la cantant Vanesa Martín.

La periodista Mónica Carrillo.
Mónica Carrillo moltes vegades utilitza el català per expressar-se | GTRES

Tot i això, en un dels seus últims missatges en xarxes socials ha fet servir una altra llengua per mostrar els seus sentiments. Li encanta expressar-se en català i no es cansa de demostrar-ho en públic.

Fa uns mesos va escriure un tweet en aquest idioma que no va ser ben vist per part d'alguns. Es tractava de la lletra d'una cançó del músic Joan Dausà: «I deixava caure el cos i volava. Almenys uns segons, volava».

Va ser una demostració de la seva cultura musical que la majoria de seguidors van aplaudir. Encara que també hi va haver moltes crítiques com «treu-te el mugró de la boca». Però això no li va impedir continuar mostrant el seu amor per aquesta llengua.

Més endavant, Mónica Carrillo també penjava a aquesta xarxa social uns versos d'un altre grup de música català, Blaumut. «Ara que no tinc paraules, ara que s'esborra el temps, ara que visc a la Lluna i no sé ben bé per què».

Li encanten les cançons catalanes, però també els missatges d'amor. I és que fa poc li demostrava als seus seguidors que hi ha moltes maneres de dir-li a algú que se'l troba a faltar. Possiblement estava pensant en la seva parella, que portaria sense veure-la un temps.

Va poder escollir qualsevol idioma per dedicar-li unes paraules, però no, va optar pel català. Possiblement perquè és ideal per declarar-se algú.

La periodista va aconseguir que els seus fans s'emocionessin amb les seves paraules. «Es pot dir de moltes maneres, però cap sona com "et trobo a faltar"», va escriure la valenciana.

La Mónica Carrillo fa gairebé tres anys que està amb la seva parella

Mónica Carrillo va conèixer Vanesa Martín el setembre del 2019. La trobada va tenir lloc als passadissos d'Antena 3. La presentadora va tenir l'oportunitat d'entrevistar la malaguenya amb motiu de l'estrena de La Voz kids, programa del qual va ser jurat.

A partir d'aquell moment es creuarien més vegades pels passadissos i quedaven per sopar i per passejar per la ciutat. Tot va començar com una bonica amistat, que es va anar consolidant amb el temps.

Mónica Carrillo i Vanesa Martín
Vanesa Martín i Mónica Carrillo passejant | GTRES

Amb el pas dels mesos algunes revistes van dir que havien estat vistes fent-se un petó a la platja. Les fotos que van aparèixer més endavant confirmaven una relació que cap de les dues no ha desmentit mai.

A les xarxes socials és habitual que Mònica interactuï amb Vanesa Martín. Però no acostumen a dedicar-se missatges d'amor. Fan comentaris sobre qüestions del dia a dia que demostren la bonica relació que mantenen.