Muntatge Isabel Pantoja i Chabelita

Isa Pantoja confirma el que era un secret a veus sobre el passat de la seva mare

Isa Pantoja ha revelat un dels secrets més grans de la 'tonadillera'

Isa Pantoja ha revelat sense voler un dels secrets més ben guardats de la seva mare.

La veritat és que sempre s'ha especulat sobre la sexualitat de la 'tonadillera', i sembla que la seva filla per fi ha confirmat el que era un secret de domini públic.

Tot va sorgir al plató del Deluxe. I és que parlant de la relació entre Pantoja i María del Monte, a Chabelita se li acabava escapant la veritat.

Moment d'Isa Pantoja a 'El programa de Ana Rosa'
Isa Pantoja ha parlat sobre la relació de la seva mare amb María del Monte. | Mediaset
 

Allà, quan es parlava de la relació entre les dues dones, Jorge Javier Vázquez li preguntava directament: «La núvia de la teva mare era al davant?».

Al que la jove responia sense dubtar ni un moment amb un encertat: «Sí».

Unes paraules que generaven una gran commoció entre l'audiència, que no esperaven que els rumors es confirmessin amb aquesta facilitat.

Primer pla d'Isabel Pantoja somrient i mirant a càmera
Isabel Pantoja, contra les cordes després de les últimes confessions de la seva filla. | GTRES
 

«Si no passa res, ho sap tothom», deien sobre això. «Abans era molt diferent, però ara tot és molt lliure», han opinat.

El que va passar entre Pantoja i María del Monte continua sent tot un misteri. «María del Monte i Isabel Pantoja han tingut una grandíssima amistat».

De fet, «va ser ella la que va animar la seva amiga que adoptés». Una decisió que «no va ser ben rebuda per membres de la família, principalment per l'oncle Agustín i 'doña Ana', la mare de la 'tonadillera'».

Chabelita passava els primers anys de la seva infantesa amb les dues artistes. A més, María del Monte arribava fins i tot a convertir-se en la seva padrina, tot i que el temps va acabar distanciant-les.

L'emotiu retrobament entre Isa Pantoja i María del Monte

«És una persona que he estimat un munt. No en tinc un mal record, però vaig perdre el contacte amb ella fa molts anys», recordava Isa.

«Jo vaig deixar de veure-la molt petita. La meva mare no m'ha dit mai que no la vegi», assenyalava.

«Em vaig acomiadar d'una manera una mica curiosa, perquè ens vam muntar al tren la meva mare i jo i ella es va quedar fora. Li vaig preguntar per què no venia i la meva mare em va dir que vindria més tard i li vaig dir adeu amb la mà i ja no la vaig veure més fins al cap de diversos anys».

Però, malgrat tot, deixava clar que continua tenint-li un gran afecte.

María del Monte, amb posat seriós, en un plató de televisió
María del Monte va ser algú molt important a la vida d'Isabel Pantoja. | Telecinco
 

Un sentiment que comparteix amb la folklòrica, i que la portava fins i tot a escapar-se de casa per buscar-la.

«La meva mare no em deixava fer gaires coses perquè no volia que sortís de casa i quan he estat gran he tingut la iniciativa d'escriure-li per tenir aquest contacte».

«Amb 16 anys, em vaig escapar i vaig aconseguir veure-la, però això va ser l'última cosa que vaig saber», assegurava la col·laboradora d'El Programa de Ana Rosa.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Isa Pantoja protagonitzava un emotiu retrobament amb María del Monte. | Telecinco
 

Per sort, totes dues podien retrobar-se després de molt de temps en un mateix plató de televisió i l'emoció les superava del tot.

«No parlis, no cal que parlis, tu saps com soc jo i aquí no ho podem parlar, tu saps com ets d'important per mi, però aquest no és el lloc per fer-ho», li deia del Monte a la que segueix considerant la nena dels seus ulls.

«Ho passàvem molt bé juntes, jugava amb mi i vèiem El rey león, un dia la meva mare em va muntar en un tren amb ella i María no es va muntar, es va acomiadar de mi i jo no entenia per què no venia», lamentava entre llàgrimes Pantoja.

Fotografia de Mila Ximénez, Isabel Pantoja i Encarna Sánchez.
A Isabel Pantoja no li agrada parlar del seu passat. | GTRES
 

Sens dubte, un momentàs històric a Telecinco que seguirà fent parlar. «Si poguessis descriure amb una paraula aquest dolor?», li preguntava Jorge Javier a María.

«El dolor no es pot descriure, només se sent», responia ella contundent. «Tinc molts records amb ella. Després de gairebé vint anys, som dues desconegudes», confessava Isa molt dolguda.

Tot i que les dues prometien reprendre la seva relació d'ara endavant. Un tema que pot ser que no faci gaire gràcia a la 'tonadillera'.