Lydia Lozano plorant

Anabel Pantoja fa plorar Lydia Lozano per uns comentaris sobre ella

La neboda de la Pantoja creu que, a vegades, la col·laboradora «no dóna ni una» professionalment

'Sálvame' va tenir una setmana emocionalment força complicada. Després de la tèrbola marxa de Carmen Borrego, els companys de programa també van haver de suportar les llàgrimes d'una altra col·laboradora, en aquest cas, Lydia Lozano, tal com explica 'La Coctelera'. 

Anabel Pantoja va ser la causant d'aquestes llàgrimes que estaven fonamentades en una traïció d'amistat.  Tot va començar quan es va emetre una part d'una sessió del 'Plan Pantoja', al qual s'està sotmetent Anabel per tal de baixar pes. Concretament, va ser durant un entrenament amb la 'coach' Cristina Soria, quan Anabel va començar a parlar de Lozano.

Anabel creu que a vegades Lozano «no dóna ni una»

Tal com es va poder veure a les imatges emeses pel programa, la neboda d'Isabel Pantoja va dir que: «Lydia és per mi una de les fonamentals aquí. S'equivoca, i unes altres vegades no dóna ni una i ha passat per moments molt durs, però està aquí». La sorpresa de Lozano davant les paraules de la que ella considera la seva amiga va ser tal, que no va poder dissimular i es va fer notar que li havien semblat força malament les seves declaracions. «De tu no m'ho esperava. Amb tu tinc molt 'rollo' i parlo moltes nits i parlem de moltes coses. De tu sí que em fa mal», va dir entre llàgrimes Lozano.

Davant aquesta situació, Anabel es va esforçar a explicar que el tall emès era només un fragment de tot el que ella havia dit de la seva amiga. «El de Lydia no va ser així. El vídeo està editat i jo vaig dir coses positives. És més, vaig dir que m'havia ajudat molt en el programa», va dir Anabel. No obstant això, semblava que no hi havia consol per una Lozano que plorava desconsoladament i que no creia que les paraules de la seva suposada amiga. 

  • També et pot interessar: Lydia Lozano plora la pèrdua de la seva amiga Adriana Rothlander

L'ajuda de Paz Padilla per arreglar la situació

En aquest sentit, Lozano li va dir el següent: «Saps on treballem, alguna cosa has dit perquè ho hagin posat. No em fotis». Finalment, va ser la presentadora Paz Padilla la que va haver de posar de la seva part per a poder calmar els ànims, i va llençar una llança a favor d'Anabel tot assegurant que «al vídeo també es veu com dius que et portes molt bé amb la Lydia, que tu l'aprecies molt i que diu que ets fenomenal. I que la relació és fenomenal». 

Anabel, agraïda per les paraules de la presentadora, va lamentar que el programa hagués decidit fer patir a Lozano. Per últim, María Patiño va voler acabar d'aclarir la situació dient-li a Anabel aquestes paraules: «A Lydia el que li fa mal és que tu, en l'àmbit personal, la pots considerar bona persona i bona amiga, però el que has dit professionalment és que no dóna ni una».

Lydia Lozano plorant
Lydia Lozano no va poder aguantar les llàgrimes | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Anabel Pantoja s’aventura a provar el 'paddle surf' amb el seu xicot