YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Terelu Campos plora les crítiques cap a la seva germana, Carmen Borrego

La petita de les Campos va haver de sentir fortes crítiques dels seus ja excompanys de programa

Carmen Borrego i Terelu Campos
Terelu Campos no va poder aguantar les llàgrimes | TELECINCO

El preu de la fama sovint és molt car, i no tothom està disposat a pagar-ho. A Carmen Borrego, la filla petita de María Teresa Campos i germana de Terelu Campos, li ha sortit més cara de què hagués pogut imaginar. La petita de les Campos va decidir fa uns dies abandonar el programa 'Sálvame' després de sentir-se defraudada pels seus companys i, fins i tot, per la direcció del programa, tal com ha explicat 'La Coctelera'.

Cal recordar que, en un primer moment, a Borrego no li va semblar gens bé que després de la seva operació d'estètica facial, cap dels seus companys li preguntessin pel seu estat de salut. A això cal afegir que, pocs dies després de la seva operació, el programa va convidar a un fisiopsicòleg que va analitzar la cara de Borrego i va deduir, fins i tot, la mida i morfologia d'altres parts del seu cos, com la vagina. 

  • També et pot interessar: Carmen Borrego abandona ‘Sálvame’ per les crítiques dels seus companys

 

Humiliada per parlar de la mida de la seva vagina

En aquest sentit, la col·laboradora es va sentir fortament humiliada, tal com ho va manifestar dient que «puc ser responsable de donar una exclusiva, però que jo sàpiga de la meva vagina no havia parlat, i de les relacions sexuals amb el meu marit tampoc». Aquesta darrera intervenció va ser la gota que va vessar el got i la que va fer que Borrego decidís apartar-se del 'Sálvame Diario', però mantenint les seves col·laboracions al 'Deluxe'.

Bé, doncs la setmana passada va tenir lloc el darrer dia de Borrego al programa de cada tarda a Telecinco i, la fins llavors col·laboradora, va haver d'enfrontar-se a algunes de les preguntes que havien preparat els seus companys. Borrego no va estar sola, sinó que va estar acompanyada de Terelu. Davant la complicada situació que estava passant la seva germana, Terelu va haver de viure un desagradable moment en escoltar fortes crítiques dels seus també companys cap a la seva germana.

Les llàgrimes de Terelu

Tan afectada es va mostrar Terelu que, finalment, va acabar plorant per la situació que s'estava vivint. Davant les llàgrimes de la filla gran de la Campos, Borrego va decidir ficar punt final a l'entrevista, ja que, tal com ella va dir: «No vull seguir amb això. Ja s'ha acabat. No vaig a veure patir a la meva germana ni a ningú més. Jo tinc família, tinc amics, tinc fills i no consentiré que pateixin un minut més. No tinc res més a parlar». Realment, les crítiques dels seus companys van ser força dures, en especial, aquelles que van emetre Kiko Hernández, Gema López o Mila Ximénez.

Precisament, va ser aquesta última la que va dir-li a Borrego el següent: «Has vingut entre cotons, ningú ha entrat a la teva vida privada». Per la seva part, Hernández va dir: «Em sembla una mica absurd, atrevit i voreja el ridícul. I després, deixo el diari, però no deixo el 'Deluxe'. No estic donant el millor al diari, ho donaràs al 'Deluxe'?». Sigui com sigui, el cert és que Borrego ha decidit ficar punt final a les seves intervencions del programa de les tardes i, més encara, després de veure el patiment de la seva germana. «No m'agradaria que ploressis, i menys per mi», va sentenciar.

Carmen Borrego i Kiko Hernández
Carmen Borrego va haver de sentir fortes crítiques de Kiko Hernández | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Terelu Campos, preocupada: «No tindré parella mai més»

Comentaris

envia el comentari