Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

Anabel Pantoja en perill: podria quedar-se sense feina a Telecinco en qualsevol moment

La col·laboradora es nega a parlar dels temes relacionats amb la seva família

Anabel Pantoja porta setmanes sense acudir al plató de ‘Sálvame’ a conseqüència d'una lesió que sofreix en uns dels seus peus i que li impedeix poder desplaçar-se fins a Madrid per a poder realitzar les seves col·laboracions setmanals en el plató del programa. Això deixa a la jove sense percebre els ingressos habituals que acostuma a embutxacar-se pel seu treball en Telecinco.

Davant això i segons Kiko Hernández, la jove hauria trucat a la direcció del programa per a demanar-los que la convidin a entrar en directe per videotrucada per a opinar sobre els temes d'actualitat i així poder guanyar una mica de diners.

Anabel contra la direcció del programa

Pel seu costat, els directors del programa han decidit comptar amb ella per a opinar d'un dels temes d'actualitat i que a més, l'afecten directament. Un dels temes que més hores de televisió estan omplint és l'enemistat que existeix entre Kiko Rivera i la seva mare Isabel Pantoja. Per aquest motiu el testimoniatge d'Anabel és del tot interessant, perquè com a cosina i neboda dels afectats pot aportar un seguit d'informacions que poden convertir-se en exclusives per al programa.

Avui la col·laboradora ha fet còmplices als espectadors del programa d'uns fets que han ocorregut fora de pantalla i que tenen com a protagonistes a la mateixa Anabel i als membres de la direcció del format. Tot va tenir lloc aquest dijous quan una de les productores del programa ha contactat amb Anabel per a demanar-li que participés aquesta tarda en 'Sálvame' per videotrucada per a parlar del seu cosí i la seva tieta i ella ha declinat la invitació. 

A l'estona, la mateixa productora tornava a trucar a Anabel per a concretar l'hora de la connexió, encara que recordem, la col·laboradora ja havia rebutjat participar en la primera conversa. En aquesta ocasió, Anabel tornava a dir que no volia participar i la productora li confessava que els directors del programa estaven molt molestos amb ella i amb les seves constants negatives quan tocava parlar de la seva pròpia família.

Anabel ja va estar a punt de perdre la seva feina

Mesos enrere ja es va parlar d'un possible acomiadament de la col·laboradora. Finalment la mateixa Anabel i el programa acordaven que continuarien convidant-la al programa cada vegada que es parlés de la seva família, encara que finalment la col·laboradora ha continuat acudint al programa amb una certa freqüència i parlant de multitud de temes, alguns relacionats amb la seva família i altres no.

Ara la mateixa Anabel s'ha jugat la seva continuïtat en el programa i ha dit sentir-se molt incomoda amb el tracte dels seus directors, donant a entendre que sempre ha de cedir a les seves sol·licituds encara que per a això, ella hagi de passar-ho malament. Tant és així, que ahir mateix la tertuliana va convidar els seus caps a acomiadar-la si consideraven que no complia amb el que s'esperava d'ella.

A més, ha afegit que per sis-cents euros, que és el que guanya per tarda, no li interessa comprometre a tota la seva família. Veurem com acaba la relació entre la col·laboradora i el programa de les tardes de Telecinco.