Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja reconeix el rumor sobre la seva madrastra: «Em cansa»

Anabel Pantoja ha perdut els papers a 'Sálvame'

Anabel Pantoja s'acaba de pronunciar per primera vegada a Sálvame després de la mort del seu pare, Bernardo Pantoja. I és que, com s'ha sabut bé, des que el germà de la tonadillera va morir divendres passat, 25 de novembre, la influencer va ser testimoni de tota la polèmica que es va generar al voltant d'aquest tema.

Segons s'ha anat revelant al llarg de tots aquests dies, l'estada hospitalària del progenitor de la influencer i tot el que va passar al tanatori han estat els temes més comentats de la setmana a diferents platós de televisió.

Sens dubte, una situació que, a mesura que transcorre el temps, es torna cada cop més polèmica, ja que dia rere dia surten a la llum nous detalls. De fet, el programa que més aborda el tema de la mort de Bernardo Pantoja és l'espai presentat per Jorge Javier Vázquez, Sálvame.

Per aquesta raó, ara, Anabel Pantoja ha arribat al seu límit i no ha dubtat a parar els peus a aquest format on col·labora, ja que aquesta situació se'ls està anant de les mans.

Imatge d'Anabel Pantoja sortint del tanatori
Anabel Pantoja està passant un moment molt complicat | GTRES

Anabel Pantoja esclata contra Sálvame: «demano respecte»

Anabel Pantoja ja no pot més. I és que, a punt de complir-se una setmana de la mort de l'oncle de Kiko Rivera, la neboda de la tonadillera ha hagut d'aguantar amb una infinitat de drames familiars. Junco i Isabel Pantoja són els familiars de l'exsupervivent que més es troben al punt de mira pels rumors que hi circulen.

Evidentment, tots aquests conflictes han estat comentats dia rere dia als espais televisius de la cadena de Fuencarral, però, sobretot, a Sálvame. Per això no ha estat estrany que la mateixa Anabel Pantoja hagi perdut la paciència amb els seus companys, ja que no li fa ni mica de gràcia que el tema de la mort del seu progenitor s'estigui allargant.

No només a la influencer li molesta que s'abordi aquest assumpte, sinó també com s'està gestionant. Per aquesta raó, ahir, 30 de novembre, l'exdona d'Omar Sánchez va entrar en directe via trucada telefònica al programa vespertí per llançar una dura advertència,

«És normal que s'estigui parlant encara del meu pare? Tant contingut dóna Junco i el meu pare?», començava dient. «Entenc que hagueu d'explicar que ha mort, el tanatori va ser un circ, però el que no entendré és que el programa s'emporti amb això una tarda rere l'altra», explicava.

I és que allò que no podia tolerar Anabel Pantoja és que es parlés d'aspectes del passat en relació amb el seu pare. «L'únic que us puc demanar és un respecte, només», prosseguia.

Així mateix, els companys de la sevillana li van assegurar que el motiu pel qual encara seguien parlant de la mort de Pantoja era perquè Junco s'acabava de pronunciar recentment. I és que tal com va confessar fa uns dies la japonesa, Isabel Pantoja no es va comportar bé amb ella en el moment en què eren a l'hospital i, més endavant, al funeral.

«Aquesta casa és meva i quan jo canviï el pany tu no hi pots entrar», li hauria dit la cantant a Junco pel que fa al pis que compartia aquesta última amb el pare d'Anabel Pantoja.

Pel que fa a això, Anabel Pantoja va voler aclarir que no es feia responsable del que, suposadament, havia passat entre la vídua del seu pare i la seva tia. «Estic al saló de casa meva i em fa fatiga veure el programa. Suposo que quan passi un temps establert, aquesta persona propietària, ja sigui germana o amiga, voldrà tenir aquest pis per a ella», deia.

Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja ha carregat durament contra l'espai vespertí | Mediaset

Anabel Pantoja aclareix què ha passat amb la vídua del seu pare

D'altra banda, Anabel Pantoja també va assegurar que la japonesa se la va tractar en tot moment com la dona del seu pare. «El meu pare ha mort, aquesta senyora ha estat la seva companya, la seva dona, el seu tot», revelava emocionada.

Pel que fa als papers que hauria hagut de signar la sevillana al tanatori, aquesta afirma que es tractava de «coses supèrflues». «Tinc el DNI de Junco perquè estic arreglant uns papers i no vol saber res més», concloïa sobre això.