Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame

Anabel Pantoja rep la sentència definitiva: «Necessita estar penjada d'un home»

Anabel Pantoja ha estat l'objectiu de les dures paraules d'una persona propera a ella

Anabel Pantoja afronta la recta final de Supervivientes amb tristesa per la marxa del seu xicot, Yulen. Una situació que ara ha decidit analitzar una cara molt coneguda de Telecinco propera a ella: Kiko Hernández. Aquest ha estat molt dur amb la concursant i ha deixat de manifest que ella muntarà un drama constant.

Encara més, ha deixat caure que ella té dependència emocional dels homes.

Primer pla de Kiko Hernández.
El company d'Anabel Pantoja ha estat especialment dur amb ella | GTRES

 

Anabel Pantoja i el seu futur a partir d'ara

La col·laboradora de Sálvame ha basat el seu concurs en el seu idil·li amb l'esportista, per això hi ha qui es planteja com actuarà ara que no hi és. I qui ho té molt clar és Kiko que, en la seva anàlisi habitual del reality per a Diez Minutos, ha vaticinat com serà. Ha dit: «D'aquí al final del concurs ja tindrem Pantodrama servit i després de la carta d'amor que ell li ha dedicat».

A això ha afegit: «Prepareu-vos per escoltar fins a l'avorriment: "Me'n recordo molt de Yulen", "No puc estar sense ell", "És l'amor de la meva vida"...». I precisament sobre aquesta qüestió Hernández ha exposat que si tant ho vol que hauria de marxar. Però és clar, ha aclarit que no ho fa perquè això suposaria pagar una indemnització i «ara val més els diners que l'amor».

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Kiko no creu en l'amor entre Anabel Pantoja i Yulen | TELECINCO

En aquest punt ha estat especialment crític i ha carregat contra el seu comportament. Ha escrit: «La tenim plorant per un paio que coneix des de fa dos mesos mentre planeja amb tot luxe de detalls el mussol que tindran junts i fins i tot com serà el seu part».

Després, ha estat molt més incisiu dient: «Va de dona moderna, lliure i apoderada i res més lluny de la realitat. És una esclava de la seva necessitat profunda d'estar penjada d'un home. O més ben dit, d'un home que se'n pengi d'ella perquè aquesta forta dependència d'Anabel es basa només en la part emocional».

«Ha passat de divorciar-se al cap de quatre mesos de casar-se a voler embarassar-se del següent als dos mesos. Tot molt sa i molt normal».

Anabel Pantoja
Anabel podria haver-se estalviat certes imatges segons el col·laborador de 'Sálvame' | TELECINCO

Aquí no ho ha quedat tot perquè ha opinat amb duresa que Pantoja podia haver-se estalviat certes imatges pujades de to amb Yulen. Diu que ho podia haver fet per la seva ex, Omar Sánchez, amb qui havia deixat la porta oberta a una reconciliació. I és que el canari ha patit molt pel que ha passat.

Anabel Pantoja i el seu futur sentimental

La sevillana sembla que té clar que vol continuar amb l'esportista quan acabi el concurs. Però no ho tindrà gens fàcil, d'acord amb els retrets que les famílies de tots dos s'han intercanviat. I més quan ell, ja a Espanya, ha rebut un missatge del seu pare: s'ha acabat la ximpleria i ha de tornar a entrenar.

Precisament, Kiko ha explicat que sap que aquesta parella no té futur. Ho ha manifestat dient: «Ai Yulen, quines tres setmanes t'esperen rebent informació de la teva mare. Informació perquè quan surti Anabel trenquis amb ella al mateix plató».

Kiko Hernández i Anabel Pantoja parlant en un programa de televisió.
Kiko no veu futur de parella per Anabel Pantoja i Yulen | GTRES

En aquesta anàlisi de Supervivientes també ha plantejat que «a Ana Luque li ha caigut la careta. Ha estat veure's nominada i ha esdevingut la parella de Chucky».

Així mateix, ha parlat a Ignasi de Borbó, a qui ha definit com «la víctima eterna. I la pena ven, però també cansa parts iguals».

▶️ Supervivientes ya no puede tapar más la enfermedad de Anabel Pantoja