Fotomuntatge del plató de Sálvame i el rostre de Paolo Vasile

'Sálvame' destapa el traïdor que pretén boicotejar el programa en el seu pitjor moment

Lydia Lozano, acusada d'anar en contra dels seus companys

Lydia Lozano no passa pel seu millor moment a Sálvame. Els seus companys acaben d'acusar-la d'haver-los traït de la pitjor manera.

Pel que sembla, la col·laboradora ha anat en contra del programa i de la resta de col·laboradors en confessar a Marta López Álamo, la xicota de Kiko Matamoros, que estava a punt de caure en un parany.

Després de tornar d'Hondures, Matamoros ha insistit que Lydia Lozano havia jugat molt brut. «Li va dir a Marta que estava a punt de caure en un parany», assegurava molest.

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros al 'Viernes Deluxe' de 'Sálvame'. | CatalunyaDiari
 

Molt dolgut amb la defensa que havia tingut durant la seva participació a Supervivientes, el tertulià revelava el motiu pel qual Marta havia decidit abandonar Sálvame.

«A ella, una persona d'aquest programa se li acosta i li diu que tot estava preparat, que a la reunió prèvia al programa s'havia parlat i ja sabien què passaria».

«La direcció (...) em transmet que no creu que cap company hagi transmès això, si estan equivocats és l'hora d'explicar la veritat», comentava María Patiño.

Plató de 'Sálvame Deluxe'
Plató de 'Sálvame' amb els col·laboradors. | Mediaset
 

Tot i això, Lozano negava per complet qualsevol mena de responsabilitat. «No vaig dir res a Marta, vaig anar al bany a dir-li que no s'enfadés. Li he donat suport quan ha estat nerviosa, però no li he dit això», es defensava.

«Simplement li vaig dir que entrés, no saps com és Sálvame? Vens i et posen un vídeo del passat, però això és un parany? Jo no li vaig dir això», insistia Lydia Lozano, sentint-se atrapada entre l'espasa i la paret.

«Sé que a Lydia sempre que es porta bé amb algú fa el que sigui perquè li interessa, perquè és la seva manera de treballar i li sembla molt lícit», prosseguien els atacs.

Lydia Lozano, acusada de trair els seus companys

La periodista es veia obligada, fins i tot, a posar-se en contacte amb la mateixa Marta per desmentir aquestes afirmacions.

«Em diu que en cap moment dic la paraula parany i que les coses que li van posar eren les que havia pactat amb la direcció que no les posessin», sostenia.

I per sustentar la seva versió decidia ensenyar els missatges que havia compartit amb la model. «Em vas dir que m'havien preparat aquest programa, la paraula parany la faig servir jo», llegia en veu alta.

Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra
Kiko Matamoros, disposat a defensar-se de tots els atacs que ha rebut. | Telecinco
 

Marta visitava per última vegada el plató de Sálvame el 23 de maig, però acabava marxant atabalada, deixant clar que no volia parlar d'una altra cosa que no fos del concurs de la seva parella.

En aquell moment, Lydia Lozano decidia anar darrere seu per mostrar-li el seu suport. «Si fas això és quan més voldran posar-ho, no li donis importància perquè així no ho posaran», li deia respecte a l'enrenou que s'havia generat.

«A sobre de com l'he tractada que em posi en aquesta situació...», es lamentava Lozano sense donar crèdit.

Imatge de Lydia Lozano plorant.
Lydia Lozano s'ha sentit atacada pels seus companys i ha explotat. | Mediaset
 

Però sembla que les explicacions de la periodista no han acabat de convèncer els seus companys, que continuaven carregant contra ella.

«Tens una cosa que t'uneix a Marta i és que totes dues odieu el programa. Que tu l'odiïs i el boicotegis des de dins...», l'acusaven.

«Saps què passa? Que amb el mal que a mi m'ha fet Matamoros no li hauria ni d'haver parlat a la seva xicota», explotava Lydia Lozano. «Que parli del seu concurs, demano a la direcció que només li posin vídeos i que parli només de la merda de concurs que ha fet».

«M'explicarà a mi Matamoros com és Sálvame? Haver-ho explicat a la seva xicota, si és influencer que s'hagués quedat a casa seva», sentenciava furiosa.