Primer pla de Gloria Camila Ortega somrient

Gloria Camila, fa fora a Ana María Aldón de l'únic lloc on és ben rebuda

La filla d'Ortega Cano no està disposada a enterrar la destral de guerra

La guerra entre Gloria Camila i Ana María Aldón sembla que encara està molt lluny d'arribar al final. I és que, des que la dissenyadora va decidir obrir la boca per explicar tot allò que ha hagut de passar durant el matrimoni amb Ortega Cano, aquestes dues dones no han deixat d'atacar-se públicament.

En una de les seves darreres entrevistes, la participant de Supervivientes 2020 va arribar a confessar que va estar a punt de treure's la vida per culpa de la seva nova família.

Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Gloria Camila Ortega llença la pulla definitiva a Ana María | TELECINCO

Així és, perquè els éssers estimats del destre no van veure amb bons ulls que la dissenyadora es quedés embarassada tan ràpid. «La família del meu marit va estar a punt de carregar-se la meva vida. No perdonaré mai que posessin en dubte la paternitat del meu fill», va confessar.

«Em vaig voler treure del mig per culpa de la meva família política. Un dia vaig agafar el cotxe, no podia més… El que vingués primer. Si venia un camió, un camió. I si venia un terraplè, un terraplè», va assegurar en un moment la madrastra de la filla d'Ortega Cano.

Ara, la 'influencer' ha aconseguit que Ana María es quedi fora de l'únic lloc on sempre ha estat ben rebuda. I és que, segons sembla, la filla d'Ortega Cano està a punt de començar una nova etapa professional.

Gloria Camila té un pla B

Després de la cancel·lació de Ya son las ocho, Gloria Camila s'ha posat fil a l'agulla per aconseguir una nova feina dins de la petita pantalla. I com s'esperava, les ofertes no han trigat a trucar a la porta de la tertuliana. Segons ha explicat la revista Semana, la 'influencer' ja estaria negociant el seu retorn a Telecinco.

Imatge de perfil de Gloria Camila Ortega
Gloria Camila torna a la televisió | Instagram

D'aquesta manera, Gloria Camila ha aconseguit que comptin amb ella per a un nou programa de la cadena. Però és clar, la seva presència en aquest espai implicaria que la dona del seu pare es quedés fora del nou projecte de Mediaset España.

Ara com ara, cap de les dues s'ha pronunciat públicament, així que haurem d'esperar que aquest espai surti en antena per saber com s'ha resolt aquest conflicte familiar.

Gloria Camila imposa una sèrie de condicions a la seva madrastra

Gloria Camila té molt clar què és el que ha de fer Ana María Aldón perquè tot torni a la normalitat. Això es tracta, bàsicament, que ni ella ni el seu pare estarien disposats que la dissenyadora segueixi traient els draps bruts de la família.

Amb l'Ana María fora dels platós, el programa Sálvame es va fer ressò de la famosa conversa que aquestes dues dones van mantenir a la llar familiar. El 5 de juliol passat, Kiko Hernández va donar tots els detalls d'aquella xerrada. Després d'assegurar que Ortega Cano sí que va tenir l'oportunitat de veure la seva dona i el seu fill petit, el col·laborador va sorprendre tots els seguidors del format.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón rep un ultimàtum | Mediaset

«Totes dues decideixen reunir-se per resoldre les seves diferències. Gloria Camila li diu que el problema és que està parlant massa, que potser no ho estan gestionant bé [a Ana María] i que està donant massa informació als mitjans», començava el col·laborador.

«Saps que al pare no li sembla bé. Ja ha entrat diverses vegades per telèfon dient que no li agrada que parlis tant, bé que parlem», va explicar el tertulià, posant aquestes paraules en boca de la 'influencer'.

Però, sens dubte, el que més va sorprendre tots els seus companys va ser la condició que li va posar la germana de Rociíto a la modista per poder continuar col·laborant als mitjans de comunicació.

«Perquè les coses segueixin bé i que no hi hagi disgustos o, fins i tot, separació, ha de canviar de representant i associar-se amb el de Gloria Camila», deixava anar la bomba.