Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Revelen la raó real per la qual el català Jorge Javier Vázquez no està a Telecinco

Jorge Javier fa saltar les alarmes després de saber-se el motiu de la seva absència

Jorge Javier Vázquez no passa pel millor moment personal ni professional després de patir diverses malalties últimament.

Fa poc, el presentador de Sálvame es va contagiar de Covid i el deixava fora de joc durant un parell de setmanes. Ara, les seqüeles d'aquest n'han fet efecte de manera contundent al seu cos.

Malgrat ser negatiu i tornar al focus mediàtic, això de Jorge Javier va ser un vist i no vist. La veritat és que es va haver de tornar a enclaustrar a casa fa uns dies.

En tornar als platós, Jorge Javier estava molt desmillorat. El seu fil de veu preocupava els seus seguidors, que veien que potser havien tornat massa aviat. Al final, la Covid li ha passat factura.

Jorge Javier, apartat de la televisió per problemes de salut

Aquesta mateixa setmana, a través del seu programa i de les seves xarxes, aquest no tenia més remei que confessar que la seva malmesa veu ho estava per un motiu: una laringitis postcovid que havia fet emmalaltir de nou el presentador de Badalona.

Així, el conductor de Sálvame revelava sense embuts que hauria d'estar un altre parell de setmanes fora dels platós. «Vull explicar que he anat a l'especialista aquesta tarda, hauré d'estar fora, com a mínim, dues setmanes. Tinc una laringitis postcovid que m'impedeix parlar i treballar», començava el seu discurs.

«Estaré completament reclòs i amb repòs absolut de la veu, els últims programes em costava fer-los i he de parar inevitablement. Estic bé, però estic patint una de les seqüeles, la gola i la veu, no em recupero i cal paciència».

Així va explicar a Sálvame Sandía que estarà de baixa durant un temps indefinit fins que estigui recuperat al 100 %.

Olga Moreno, tendència en xarxes després de la baixa del català

El que he passat després del seu anunci és que alguns dels fans més acèrrims d'Olga Moreno, gran enemiga del català, s'han alegrat de la seva absència.

En revelar-se la notícia que el comunicador continuava de baixa a causa d'aquesta molesta laringitis, Olga ha estat Trending Topic. La raó no ha estat una altra que molts dels seus seguidors han vist en aquest nou adeu de Jorge Javier una mera excusa per no veure's amb Olga Moreno en el plató de Supervivientes.

Tot això ve perquè la guanyadora de Supervivientes 2021 haurà de lliurar el xec de 300.000 euros al guanyador del concurs en només dues setmanes. El cas és que Jorge Javier va ironitzar en una gala anterior sobre aquesta situació. Aleshores, pensava que aquesta no voldria veure'l després del veto que ha imposat perquè no coincideixin. «Doncs donarà el xec per correu», deia el català.

Acusen el presentador de mentir per no estar a la final de 'Supervivientes'

Per això, alguns dels seguidors d'Olga Moreno s'han arribat a plantejar que Jorge Javier Vázquez estigui mentint sobre els seus problemes de salut. Unes greus paraules que de segur que molesten, i molt, el de Badalona.

«No, no menteixis. Et quedes a caseta perquè és més necessària la presència de la nostra gran Olga Moreno a la final de Supervivientes que t'enviarà una salutació per la televisió», ha escrit un tuiter.

Malgrat aquests comentaris, Jorge ha tingut una bona oportunitat llançar aquesta indirecta a Olga Moreno. No s'ha amagat mai. De fet, farà tot el que sigui perquè pugui ser a la final i veure's amb Olga Moreno cara a cara.