Muntatge de Paz Padilla i Fran Medina

Fran Medina, el xicot de Paz Padilla que està guanyant molts diners gràcies a ella

Fran Medina porta sortint amb Paz Padilla més d'un any

Fran Medina ha esdevingut l'home del moment, però no té cap intenció de donar explicacions. Ha ocupat la portada de Semana i tothom sap que és el nou amor de Paz Padilla, la humorista més estimada del país. Segons s'ha publicat, és funcionari i també treballa de fotògraf; de fet, ha col·laborat amb l'empresa de Paz.

Fran Medina és guàrdia civil, fa més d'un any que coneix la presentadora i, fins ara, se'n sap molt poc. El fet que més ha cridat l'atenció és que ha treballat per a la seva xicota fent les fotos del seu nou projecte professional. Paz Padilla ha comprat una furgoneta que ha anomenat «Noniteta» i la fa servir per recórrer Espanya venent la seva roba.

Fran prefereix mantenir-se al marge, és igual de reservat que l'actriu i la seva intenció és estar a l'ombra fins que tot hagi passat. La premsa està investigant la seva vida privada, però la veritat és que no té res a amagar. Està plenament integrat a la família Padilla i gaudeix d'un contacte estret amb Anna Ferrer, l'única filla de l'andalusa.

Paz Padilla per Cadis amb Fran Medina
Fran Medina ja ha fet viatges amb la seva nova parella. | GTRES

Fran ha guanyat molts diners gràcies a Paz, que l'ha contractat per fer les fotografies de la nova empresa de roba. Aquest negoci està tenint molt d'èxit, ja que és fruit de la il·lusió d'Anna Ferrer, que controla fins a l'últim detall. La influencer ha rebut diversos premis perquè desenvolupa una tasca encomiable dins de l'empresa, és un referent per als seus companys.

Medina, sense cap mena d'intenció, ha anat deixant mostres de la seva relació sentimental a les xarxes socials. En una ocasió, va enviar un missatge a Paz Padilla per aplaudir la tasca que feia amb la seva filla Anna dins del negoci. «Molt agraït per la confiança d'aquesta mare i filla meravelloses», va comentar el funcionari.

Fran Medina amaga el secret de Paz Padilla

Fran sap perfectament que està sortint amb una de les cares més populars de la crònica social i ha decidit córrer el risc. La revista Semana ha publicat unes acalorades imatges que demostren la complicitat que hi ha entre ells. Ara, tothom vol saber-ne més, però cap dels protagonistes confirmarà dades compromeses.

Paz ha estat la presentadora més carismàtica de Mediaset i està a punt de tornar-hi, no li interessa que parlin de la seva vida privada. Sempre ha estat molt discreta perquè no està còmoda sent notícia, de fet, la premsa del cor no li agrada. És educada amb els reporters, però manté la distància i intenta passar inadvertida en tots els esdeveniments.

Medina també coneix Iván Martín, l'exparella d'Anna Ferrer, de fet, han estat junts a Cadis. La humorista passa llargues temporades a Andalusia quan la seva agenda li ho permet i el seu nou amor comparteix aquesta passió pel sud. Tot fa pensar que la gent en parlarà molt durant l'estiu perquè s'han convertit en la parella del moment.

Fran Medina respecta la voluntat de Paz

Fran ha trobat la seva mitja taronja i ha tingut molta sort perquè tots dos comparteixen la mateixa postura. No volen fer negoci amb la relació, ja que pretenen estar lluny d'agents externs que puguin condicionar el romanç. La història és seriosa, de fet, el fotògraf coneix els millors amics de la comunicadora.

Paz Padilla es va quedar vídua, però mai va fer un drama de la mort del seu segon marit. El seu esperit de superació ha servit d'exemple per a moltes dones que han passat pel mateix. Sempre va assegurar que tornaria a enamorar-se, perquè creu que ha arribat al món per lliurar el seu cor a aquells qui s'ho mereixen.