Isabel Preysler i Julio Iglesias

Isabel Preysler confirma el que tots callen sobre la delicada salut de Julio Iglesias

La preocupació regna dins la família del cantant

Fa només unes hores, s'ha fet pública una inquietant notícia que ha preocupat tothom. I és que Julio Iglesias, un dels grans cantants del nostre país i a escala mundial, està travessant una complicada situació.

La veritat és que l'exmarit d' Isabel Preysler ja fa anys que pateix greus problemes de salut a causa de la seva edat i de l'accident automobilístic que va patir quan era jove. Tot i això, ara la situació ha empitjorat notablement i els seus fills ja ho saben.

Al principi, el delicat estat de salut semblava indicar que eren simples rumors. Tot i això, un amic molt proper a Julio Iglesias ha confirmat els pitjors presagis per a la família. A més, com calia esperar, tots els mitjans han començat a parlar de totes aquestes teories. Alhora, han difós la tràgica notícia sobre el cantant.

Julio Iglesias
L'exmarit d'Isabel Preysler pateix greus problemes de salut | GTRES

Isabel Preysler, testimoni dels greus problemes de salut del seu exmarit

Julio Iglesias és un dels grans artistes que han marcat un abans i un després al sector de la música. Des que va patir un accident de cotxe amb els seus amics el 1962, va ser obligat a abandonar el seu futur prometedor com a futbolista del Real Madrid.

Tot i això, malgrat la mala fortuna, el madrileny va descobrir el seu talent ocult: la música. A partir de llavors, va anar triomfant a nombrosos països i guanyant una gran quantitat de premis prestigiosos que han consolidat la seva carrera com a cantant.

Si bé és cert que, tot i que es va poder recuperar del dur episodi que va viure quan era jove, l'artista va haver de bregar amb les conseqüències de l'incident fins avui. Durant la pandèmia, Isabel Preysler va poder veure que el seu exmarit ja tenia certs problemes de mobilitat.

Visiblement delicat, els periodistes presents van capturar imatges del cantant acompanyat de dues dones que l'ajudaven a caminar. Després que es difonguessin aquesta sèrie de fotografies sobre ell, Julio Iglesias no va trigar a desmentir que estigués patint un problema greu.

Ara, però, han tornat a ressorgir els rumors i apunten que el pare d'Enrique Iglesias està pitjor que mai. En aquesta ocasió, el madrileny ha decidit mantenir-se en silenci.

Segons Jorge Rial a Argenzuela, ha assegurat que el cantant es troba en cadira de rodes. I és que l'estat de salut de l'exmarit d'Isabel Preysler seria tan complicat que el periodista ha fet una confessió que ha preocupat, sobretot, els més propers de l'artista.

«Cada vegada que els veig (mems) ja no em diverteixo perquè em quedo amb la imatge que es va trobar un altre famós cantant que va anar a visitar Julio Iglesias a Miami», va començar dient.

Julio Iglesias
L'artista ha vist que el seu secret s'ha fet públic | GTRES

A més, el periodista ha comentat que un amic íntim d'Iglesias, 'El Puma', va anar a visitar el madrileny a casa seva a Miami (Estats Units). «Aquest famós, amb sobrenom d'animal, molt amic, està preparant una producció musical de duets. I va dir que vol fer un duet amb ell, per això, ho va anar a visitar», va explicar.

Quan el cantant veneçolà va anar acompanyat de la seva dona a la llar del músic, el que va veure el va deixar impactat. «Van caminant i de lluny es veu el clatell de Julio». «També es veuen dones fent topless a la piscina».

«A mesura que s'acosten, veuen que no estava assegut en una cadira normal, sinó que és una cadira de rodes». Sens dubte, una terrible notícia per als fans de Julio Iglesias, que no s'esperaven que l'estat de salut del madrileny fos tan delicat com s'estava rumorejant.

Julio Iglesias tem per la seva imatge

La veritat és que el mateix fill d'Isabel Preysler, Julio Iglesias Jr., ja va desmentir davant dels mitjans els problemes greus del seu progenitor. «El meu pare està perfectament», comentava rotundament.

No és estrany que el germà de Tamara Falcó hagi preferit guardar silenci amb el propòsit de no preocupar la premsa i els seguidors més fidels de l'artista. A més, el mateix Julio Iglesias no vol que «ningú el vegi així perquè viu de la seva imatge».

Tot i això, 'El Puma' no només ha advertit que el cantant pateix greus problemes de mobilitat, sinó que també tindria «un petit problema de memòria». Però, malgrat que està passant un mal moment, el madrileny està molt ocupat a causa d'un assumpte en concret.

I és que l'exmarit d'Isabel Preysler va confessar al veneçolà que tot i això «no es priva de cap plaer audiovisual». Així mateix, referint-se sobre el fet d'estar envoltat de dones fent topless al jardí de casa seva.