David Flores Carrasco

David Flores Carrasco descobreix la traïció de Rocío Flores i ho dona tot per perdut

David dona per fet que ja no passarà allò que tant anhelava

David Flores Carrasco té una secreta esperança a la seva vida. Com és un noi entranyable i vol la seva família a prop, ha vist amb tristesa que el seu pare i Olga Moreno se separessin.

David ja va perdre al seu moment la relació amb la seva mare, un episodi dur que ara Rociíto vol desenterrar del passat. Tot i això, ell no està disposat que els problemes del passat tornin a l'actualitat i ha demanat judicialment que no se'n pugui parlar.

Així doncs, està enmig d'un conflicte judicial amb la seva mare biològica. Però, malgrat això, la seva vida va transcórrer feliç amb el seu pare i la dona amb qui ha estat durant vint anys, Olga.

A finals de l'any passat Antonio David i Olga se separaven, provocant un escàndol mediàtic sense precedents. Després de setmanes d'incertesa i una altra ruptura, la d'Antonio David amb Marta Riesco, semblava que les aigües tornaven a relaxar-se.

Amb Olga 'dolguda' i menyspreada pel seu encara marit, David Flores es quedava a viure amb ella i la seva germana Rocío també li donava suport. Mentrestant, Antonio David es refugiava amb la seva nova noia, on tots els seus esforços només han servit per fer visible el seu festeig.

Així les coses, David Flores Carrasco acaba de veure com la seva germana ha consumat una espècie 'de traïció' familiar. I és que, era inevitable que tard o d'hora passés, però li deu haver semblat força malament, principalment pensant en Olga.

Les fotos que David Flores Carrasco no volia veure

David Flores Carrasco ha esmorzat avui amb unes instantànies que no li han fet gaire gràcia. Concretament, perquè la seva germana ha canviat d'estratègia i sembla que ha optat per la reconciliació definitiva amb la xicota del seu pare.

Va ser ahir, al concert de C. Tangana a la gala Starlite on es va produir una imatge que va sorprendre molts. Van arribar Antonio David Flores i la seva xicota Marta Riesco i van posar enamorats i còmplices al photocall.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant junts a un photocall
El pare de David Flores ja posa amb naturalitat al costat de la seva xicota | GTRES

A Antonio David aquesta tornada d'acaparar novament l'atenció mediàtica li posa força nerviós, potser serà la manca de pràctica. Marta, per la seva banda, somrient, encantada i a la seva salsa. I sobretot feliç, perquè sabia què passaria pocs minuts després.

Rocío Flores, la germana de David, va arribar tot seguit i també va posar, sola i espectacular, enfundada en un curt vestit negre. No van posar tots tres junts, però és igual. Poc temps després, les càmeres van captar les rialles i la complicitat en una de les zones reservades del recinte.

Imatge de Rocío Flores posant a un photocall
David Flores ha vist la seva germana posant de manera espectacular | GTRES

David Flores Carrasco ha vist doncs com les seves esperances que Olga i el seu pare tornessin algun dia a ser parella s'han esfumat. La seva germana, principal referent i suport, ja dona total normalitat a la nova relació del seu pare. Ara, el pas següent i definitiu serà que David conegui també Marta.

David Flores Carrasco davant del seu estiu menys típic

David Flores Carrasco segueix al costat d'Olga Moreno, aliè a tots aquests moviments. Ell gaudeix de l'estiu, de la seva germana petita, de la platja i del sol. La seva germana Rocío ho recolza i segurament li explicarà que això del seu pare i Marta va de debò.

De fet, la Marta i ella eren íntimes amigues, fins al punt que va ser la reportera l'encarregada d'organitzar l'últim aniversari de Ro Flores, poques setmanes després que se sabés que estava sortint amb el seu pare.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David, Rocío Flores i Marta Riesco a les grades durant un concert
Rocío i Marta han fet pública la seva reconciliació davant la satisfeta mirada d'Antonio David Flores | GTRES

Això va provocar un enuig monumental a la núvia de Manuel Bedmar i va refredar al màxim aquesta amistat. Passat el temps, però, es retroben davant d'un pletòric Antonio David.  Ara llavors, només falta que David Flores Carrasco participi també d'una jornada familiar d'aquestes característiques.

Però si resem el rínxol al màxim i s'organitza una reunió en què també hi hagi Olga Moreno, ja tenim la família al complet. Temps al temps.