Muntatge en primer pla d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez

Anabel Pantoja revela per fi què la va separar d'Omar Sánchez

Anabel Pantoja es planteja la possibilitat de tornar amb Omar

Anabel Pantoja està fent un gran concurs a Supervivientes, i fins i tot semblava estar recuperant la il·lusió al costat d'un nou amor. Tot i això, la sobriníssima segueix pensant en el seu ex, Omar Sánchez.

 

Així, la col·laboradora per fi s'ha animat a revelar el veritable motiu pel qual decidia trencar amb el seu marit tot just quatre mesos després del casament. I tot té a veure amb el que va passar just després. Concretament, durant la lluna de mel, quan Anabel decidia refugiar-se a Cantora.

Primer pla d'Anabel Pantoja.
Anabel Pantoja resoldrà aviat la seva situació sentimental | Instagram

«Jo no ho vaig deixar, si em vaig casar i tot... Era una cosa de dos. Si algú té més culpa he estat jo. He tingut un parell d'ovaris de no faltar-li el respecte», assegurava la Pantojita.

«Me'n vaig anar a veure la meva tieta, i no me'n vaig anar de lluna de mel. Va ser un error, però sentia que havia d'estar amb la meva família i ell va fer així, com si no l'afectés», reconeixia.

Una decisió de la qual encara se'n penedeix, ja que sent que hauria d'haver lluitat més pel seu matrimoni. Just per això, tem que quan surti de Supervivientes, Omar ja no estigui esperant-la i hagi refet la seva vida.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia que es van casar
Anabel Pantoja semblava molt feliç el dia de la seva boda | GTRES

«Era una cosa de dos. Però ell no ha tingut la culpa. Si algú ha tingut la culpa, he estat jo. Vaig tenir molts ovaris, eh? Però em fa mal a l'ànima haver pres la decisió», reconeixia Anabel.

«Quan arribi a Espanya ell no estarà, em trobaré una situació graciosa, estarà amb algú...», comentava deixant entreveure la seva gelosia. «Jo el que no vull és que s'aprofitin d'ell, quan ens vam separar, se li va apropar gent, em posava així, però ell és independent, tampoc puc ser possessiva».

La veritat és que l'apropament d'Anabel amb Yulen Pereira no està fent gens de gràcia a Omar. Tots dos s'han deixat veure en actitud afectuosa i no han dubtat a flirtejar obertament. Això, quan ella li prometia que al seu retorn de Supervivientes mantindrien una llarga conversa sobre el futur de la seva relació.

Anabel Pantoja reconeix els seus errors i pensa en la possibilitat de tornar amb Omar

Mentrestant, queda clar que 'el Negro' la segueix tenint molt present. I és que fa poc Omar compartia la lletra d'una cançó molt significativa: «Serà que tinc necessitat de tu? Serà que tu també la tens i és pitjor? Perquè sabem que si ens ajuntem no ens oblidem i això no és millor», cita el tema de Beret. Una cançó amb què el canari sembla sentir-se molt identificat.

Abans d'anar-se'n a Hondures, la neboda d'Isabel Pantoja es trencava del tot pensant en els grans moments que havia passat al costat del seu ex.

Primer pla Omar Sánchez
Omar Sánchez, marit d'Anabel Pantoja, no està passant un bon moment després de la ruptura | GTRES

«He estat superfeliç, va ser una persona que no em podré treure mai de la meva vida, és l'únic que m'estima, que em cuida, que està pendent de mi i em va donar aquesta sortida tan bonica, descobrir aquest paradís de la seva mà» , confessava entre llàgrimes.

«Sempre he somiat a tenir una família, volia asseure'm a la meva taula amb el meu marit i ell volia i a mi m'ha ensenyat moltes coses, m'ha ajudat molt». A més, Anabel es lamentava per no haver sabut estar «al cent per cent» aquell dia en què es van donar el 'sí, vull'.

En només 122 dies, la seva història d'amor se n'anava en orris. «En aquest temps de parella, una de les persones es pot desgastar i no hi ha d'haver una tercera persona», apuntava.

A més, sembla que el pas d'Omar per Supervivientes també hi va tenir molt a veure. «Jo estic canviada, ell també ve tocat i no és que se'm quedi petit, al revés, és un gran home, potser la que no ha estat a l'altura he estat jo, però ho veia tot molt adormit».

Allò que seguia el drama del casament. «Hi va haver prohibicions, malentesos, això de la meva àvia... Allà volia salvar tot perquè el meu món ho veia amb ell». Ara, el temps dirà si finalment podran tornar a estar junts o el pas d'Anabel per Hondures li serveix per posar punt final a la seva història.