Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja revela el secret familiar que ningú coneixia

Anabel Pantoja ha donat una dada d'un home del seu cercle més proper

Anabel Pantoja anava aquest any a Supervivientes per segona vegada disposada a no abandonar i a no cometre els errors del passat. Per això, per exemple, en aquesta ocasió ha obviat parlar de la seva mediàtica família.

Però ara que Yulen se n'ha anat i no pot seguir amb la 'carpeta', ha tret els seus éssers estimats a col·lació per continuar tenint protagonisme. I aquesta circumstància l'ha portat a, fins i tot, destapar una cosa que ningú sabia del seu clan. Concretament, ha explicat el perquè el seu oncle Agustín Pantoja va deixar la seva carrera a la música.

Anabel Pantoja treu a la llum una informació inesperada

La concursant de Supervivientes, després de no haver parlat en absolut del seu entorn, ha decidit treure'l a relluir. I ho ha fet a la recta final del concurs. Encara més, s'ha referit al seu oncle Agustín, sobre el qual sempre sembla que gira el misteri.

Ha estat durant una conversa amb Ana Luque en què ha aprofitat per desvelar algunes de les seves cançons i després elogiar-lo com a artista. I és que ha dit: «Jo n'he vist vídeos on les nenes cridaven com jo crido ara per Rauw Alejandro. Podia haver estat ara un Raphael o un Sergio Dalma».

Imatge d'Agustín Pantoja.
Anabel Pantoja ha elogiat el seu oncle Agustín Pantoja com a cantant | Europa Press

La xerrada ha fet que la malaguenya respongués que al seu oncle no li agradava cantar i que, per això, va deixar la música. I la resposta que ha obtingut ha servit per conèixer-ne un secret que es desconeixia. Segons la xicota de Yulen, «A ell li molava moltíssim cantar i tenia un munt d'èxit».

«El que passa és que a la meva tia li va passar això (la mort de Paquirri) i el meu cosí Kiko tenia molt poca edat. Aleshores, va començar a estar amb ell i a encarregar-se'n. I a cuidar-ne, sobretot», relatava Pantoja.

Però aquí no quedava la cosa, ja que la col·laboradora de Sálvame ha revelat que el seu oncle és el seu padrí i que «cuina que cagues. A tu t'enamoraria ell per la cuina. Sempre que hi vaig em fa uns macarrons que al·lucines».

Anabel Pantoja és desmentida pels seus companys de Sálvame

La neboda d'Isabel Pantoja segur que considera que amb aquestes declaracions ha atorgat informació sucosa al programa. Però, el que desconeix és que la versió que ha donat del seu familiar ha estat desmentida al plató de Supervivientes per algun dels seus companys a Sálvame.

Efectivament, era Kiko Matamoros qui deixava clar que Anabel estava mentint i ho feia dient: «Això que diu ella no és veritat. Agustín no va deixar la seva carrera musical per canviar els bolquers a Kiko, la va deixar perquè va voler i punt».

Fins i tot, va afegir: «De fet, va estar uns anys vivint amb Juan Gabriel i, després, va decidir tornar a Espanya».

Isabel Pantoja amb el seu germà Agustín Pantoja, tots dos amb ulleres de sol
Anabel ha estat desmentida a plató sobre el que ha explicat del seu familiar| Europa Press

Una informació que va ser ratificada per Lydia Lozano, afirmant: «És cert que Agustín al seu dia va ser el més, sobretot, a Miami. Però jo pel que sé, després de viure amb Juan Gabriel no va ser com ell s'esperava i va tornar al nostre país».

I els espectadors tampoc han dubtat a opinar sobre les declaracions de la concursant. Així, n'hi ha que han carregat contra el seu oncle amb comentaris com: «Quin mínim. Per ser un mantingut tota la seva vida, o en tenia cura o s'havia de posar a treballar».

De la mateixa manera, hi ha altres internautes que han fet servir les xarxes per criticar la sevillana amb missatges com «És una llauna» o «No té altra cosa de què parlar». I a aquests també s'uneixen: «Anabel i el seu modus vivendi: 'Pantocòpia'».