Muntatge fotogràfic de Sara Carbonero i Iker Casillas

Sara Carbonero descobreix que ha marxat amb una altra i hi ha proves que ho demostren

Iker Casillas refà la seva vida allunyat de Sara Carbonero

Des de la separació de la parella, s'ha rumorejat molt sobre la vida sentimental d'Iker Casillas. En aquest temps, al futbolista li han atribuït moltes 'parelles', encara que totes han estat desmentides. Moltes històries han sorgit a través de les xarxes socials. Aquí és on s'analitza al detall cada imatge i cada paraula que l'exporter comparteix amb els seus seguidors.

Mentre que el cor de Sara Carbonero encara està ocupat pel músic Nacho Taboada, hi ha rumors sobre l'esportista que el relacionen amb la cunyada de Tamara Falcó. Per això, fa un parell de dies van tornar a sonar les alarmes i emparellen Iker Casillas amb l'actriu Alejandra Onieva.

L'actriu ha pujat una fotografia en el seu compte oficial d'Instagram que ha provocat certs rumors sobre els protagonistes. Es tracta d'una de les fotos que ha compartit la cunyada de Tamara Falcó durant el viatge que va fer a Eivissa per assistir a un esdeveniment d'una coneguda marca de beguda.

La coneguda firma italiana va convidar un grup selecte de convidats per gaudir d'una experiència màgica. És en aquesta festa on va coincidir amb Iker Casillas, però també amb altres famosos com ara Nieves Álvarez, Nawja Nimri, Álvaro Mel i, fins i tot, Hiba Abouk.

Els protagonistes de la nit van gaudir d'un divertit i exclusiu sopar de gala en una localització secreta al sud-oest de l'illa pitiüsa. A més a més, el futbolista i l'actriu també van gaudir d'un llarg passeig amb vaixell amb més amics. Sembla que els dies a l'illa eivissenca van ser espectaculars per a la germana d'Iñigo Onieva.

A la mítica foto de què tothom parla de la presumpta parella, no es troben sols. Estan acompanyats de Luis Gómez Parra, responsable de màrqueting de l'empresa '380mk', especialista en consultoria esportiva. També, va ser durant 15 anys treballador del Reial Madrid com a gestor de comptes i cap de serveis a clients.

«L'angle de la cara!! Important!!» és el missatge que va escriure l'exfutbolista a la foto que va compartir Alejandra Onieva, fent una petita picada d'ullet d'alguna broma que entenien només ells. L'actriu li va respondre amb un altre missatge: «@ikercasillas quant apreneu amb mi», escrivia.

De moment, cap dels dos protagonistes s'han pronunciat. L'exporter continua aprofitant al màxim les vacances d'estiu i, després del seu esplèndid viatge a Colòmbia, va passar un parell de dies a terres gaditanes abans de viatjar a Eivissa. Farà qüestió de dies, el de Móstoles compartia aquesta foto estiuenca acompanyant-la d'un missatge: «En qualsevol racó del món», així despistava la premsa sense revelar on es trobava.

Els rumors que han vinculat l'exfutbolista amb l'actriu han sorprès molts seguidors d'ella, ja que pensaven que Alejandra seguia la seva relació amb el famós actor de Hollywood Sebastian Stan. Alguns mitjans nord-americans afirmen que ja no estan junts i, per tant, han relacionat l'actor americà amb una altra actriu coneguda.

Tota aquesta informació apunta que la cunyada de Tamara Falcó torna a tornar a estar soltera. El temps dirà si l'exjugador del Reial Madrid i l'actriu madrilenya arribaran a ser alguna cosa més que amics.

Alejandra Onieva, la possible nova il·lusió d'Iker Casillas

Alejandra Onieva té 30 anys, és la germana d'Iñigo Onieva, l'actual parella de la successora de la reina de corazones, Tamara Falcó. Encara que el seu nom estigui molt relacionat amb la premsa del cor, la madrilenya té una gran carrera cinematogràfica tant al cinema com a la televisió.

Alejandra s'ha deixat veure en pel·lícules com Por un puñado de besos (2014) i Novatos (2015). També l'hem poguda gaudir en nombroses sèries de televisió com ara: El secreto de puente viejo, Reinas , Ella es tu padre, Presunto culpable o Alta mar.

A més, també va participar en una sèrie italiana anomenada Sotto copertura emesa en la Rai 1 italiana. Alejandra Onieva és tota una it girl del moment.