David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco, impactat per l'arribada que tant esperaven a casa seva

David Flores ha rebut una bona notícia

Encara que no ho proclama de forma pública, David Flores és un clar defensor d'Olga Moreno. Ni la separació d'aquesta amb Antonio David ha fet que els seus llaços amb l'empresària se n'hagin anat en orris. Avui, David Flores Carrasco és notícia per una informació que afecta Olga, i el jove no pot estar més feliç.

David Flores, impactat

No sol ser habitual que les seves reaccions surtin a la llum. Tot i això, tot el que es parla en el seu cercle més íntim, últimament, es filtra a la premsa. És precisament el que ha passat fa unes quantes hores, quan s'ha confirmat que David Flores està impactat.

I el motiu no és cap altre que l'última notícia que ha afectat Olga Moreno. És ben sabut que amb l'empresària manté una relació estreta. Per això, David Flores empatitza amb l'empresària sempre que surten informacions seves.

Retrobament d'Olga Moreno i David Flores Carrasco
Així va ser el retrobament de David Flores i Olga Moreno després de la final de 'Supervivientes 2021'. | Mediaset
 

Aquesta vegada, es tracta de l'última aparició pública d'Olga, una que farà parlar molt. I ara més que mai, després de l'última cosa que s'ha sabut.

David, defensor fidel d'Olga Moreno

Ja fa un temps, David es va veure en l'obligació de protegir Olga de les crítiques que estava rebent. El motiu no era cap altre que la seva mala relació amb Jorge Javier. El presentador de Telecinco va mostrar-se en desacord amb l'empresària quan aquesta el va vetar a Supervivientes.

L'empresària va obrir els ulls quan va sortir delsCayos Cochinos, i va sentir el que Jorge Javier havia dit d'ella durant la seva absència. Ara, David Flores s'ha vist obligat a donar la cara per Olga.

Tot i que gairebé no ha fet falta, ja que l'última notícia que ja s'ha escampat pels passadissos de Telecinco ha deixat David molt relaxat.

La notícia bomba

Després del veto d'Olga, Jorge Javier va avisar que no se n'aniria del plató per petició expressa de l'anterior guanyadora del reality. Un fet que s'ha complert fins fa unes hores.

L'enemic de David Flores ha afirmat que no sap si estarà a la final de Supervivientes. Una gala en què hauria d'haver coincidit amb Olga, ja que aquesta serà l'encarregada de donar el premi al nou guanyador del programa.

Què li ha passat a Jorge Javier? Pel que sembla, després de passar uns dies aïllat per culpa de la COVID-19, la seva salut s'ha tornat a veure afectada. Després d'una revisió mèdica, s'ha sabut que el presentador té faringitis i per això estarà en repòs durant dues setmanes.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Jorge Javier Vázquez ha confirmat que s'ha de retirar de la televisió durant dues setmanes. | GTRES

 

Molts dies allunyat de la televisió, que coincideixen amb la data exacta de la final de Supervivientes. De moment, es desconeix si Jorge Javier estarà a la gala més esperada de l'estiu. Si això fos cert, Olga Moreno no podria estar més feliç.

Com David Flores, que podrà veure la seva segona mare a la televisió sense cap mena de perill.

Així va parlar Jorge Javier d'Olga

«Olga Moreno ha participat en la mentida. En la manipulació i en fomentar la mala reputació com a mare de Rocío Carrasco. Ha estat una pèssima influència per a aquests nens».

Van ser aquestes paraules les que Jorge Javier va dir en una coneguda revista del cor després d'haver estat vetat. El presentador va portar molt malament assabentar-se'n a través dels seus directors, per la qual cosa va posar fil a l'agulla.

«A veure com s'ho fa la guanyadora de l'anterior edició de Supervivientes quan hagi de venir al plató a lliurar el xec. Després d'haver-me vetat, jo dic una cosa: del meu plató no em moc», confessava aleshores.